Herhangi bir site Technopat'ta yazdığımı alıntılamış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkuyorum çünkü imajım kötü olacak!
Nasıl bir imaj bu? İsminizi ve soyisminizi kullanmadığınız, kullanmış olsanız bile dünya genelinde aynı isim ve soyisimi taşıyan birçok kişi olduğu için internette ve gerçek hayatta nasıl bir imaj sorunu yaşamayı bekliyorsunuz?

Nasıl bir imaj bu? İsminizi ve soyisminizi kullanmadığınız, kullanmış olsanız bile dünya genelinde aynı isim ve soyisimi taşıyan birçok kişi olduğu için internette ve gerçek hayatta nasıl bir imaj sorunu yaşamayı bekliyorsunuz?

Ne olacak arkadaş. Eğer birisi bu 113. sayfadaki fotomu görürse beni alet eder, trolleme yapıp aynı zamanda iş bulmamı engeller.

Ben "oooooo o geri zekalı değil mi" sözlerinden nefret ediyorum. Onu duymak bile istemiyorum.

Ne olacak arkadaş. Eğer birisi bu 113. sayfadaki fotomu görürse beni alet eder, trolleme yapıp aynı zamanda iş bulmamı engeller.

Ben "oooooo o geri zekalı değil mi" sözlerinden nefret ediyorum. Onu duymak bile istemiyorum.
Yahu kim senle uğraşsın ya, rahat ol. Kimsenin umrunda bile olmaz o şeyler.

Saçmalamıştım o sıralar ondan.
O sıralar dediğin bir 5 sayfa. Ne dediğinden bir şey anlaşıyor ne de ne yapmaya çalıştığından. Konunun bir sonundan giriyorsun bir başından. Bir de kurayla falan birini seçip birine bir şeyler sallamışsın 7 sayfayı boşu boşuna okudum zaman kaybı. Neyse birazdan buraya moderatör müdahalesi gelir yakındır. Konuyu kilitler uçururlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı