AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #71 Karındeşen dedi: Adam her cümlesini farklı bir zaman diliminden yazıyor. Esenler, karabayır mahallesi. Genişletmek için tıkla... Sen benim mesajımı alıntılayan mısın merak ettim de. Karındeşen dedi: Adam her cümlesini farklı bir zaman diliminden yazıyor. Esenler, karabayır mahallesi. Genişletmek için tıkla... Değilsen de söyle, benim mesajımı alıntılayan adamla ilişiğin var mı?
Karındeşen dedi: Adam her cümlesini farklı bir zaman diliminden yazıyor. Esenler, karabayır mahallesi. Genişletmek için tıkla... Sen benim mesajımı alıntılayan mısın merak ettim de. Karındeşen dedi: Adam her cümlesini farklı bir zaman diliminden yazıyor. Esenler, karabayır mahallesi. Genişletmek için tıkla... Değilsen de söyle, benim mesajımı alıntılayan adamla ilişiğin var mı?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #72 AxiBorea dedi: Sen benim mesajımı alıntılayan mısın merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Ne diyorsun kanka.
AxiBorea dedi: Sen benim mesajımı alıntılayan mısın merak ettim de. Genişletmek için tıkla... Ne diyorsun kanka.
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #73 Karındeşen dedi: Ne diyorsun kanka. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Benim mesajımı alıntılayan birisini arıyorum.
Karındeşen dedi: Ne diyorsun kanka. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Benim mesajımı alıntılayan birisini arıyorum.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #74 AxiBorea dedi: Bilmiyorum. Benim mesajımı alıntılayan birisini arıyorum. Genişletmek için tıkla... @Tarkov5 bu arkadaş olabilir aradığınız kişi
AxiBorea dedi: Bilmiyorum. Benim mesajımı alıntılayan birisini arıyorum. Genişletmek için tıkla... @Tarkov5 bu arkadaş olabilir aradığınız kişi
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #75 Karındeşen dedi: @Tarkov5 bu arkadaş olabilir aradığınız kişi. Genişletmek için tıkla... Billiyordum! Technopat'dan birisi olduğunu biliyordum!
Karındeşen dedi: @Tarkov5 bu arkadaş olabilir aradığınız kişi. Genişletmek için tıkla... Billiyordum! Technopat'dan birisi olduğunu biliyordum!
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #76 AxiBorea dedi: Billiyordum! Technopat'dan birisi olduğunu biliyordum! Genişletmek için tıkla... Onun olduğuna nasıl karar verdiniz?
AxiBorea dedi: Billiyordum! Technopat'dan birisi olduğunu biliyordum! Genişletmek için tıkla... Onun olduğuna nasıl karar verdiniz?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #77 Takaly dedi: Bir durun nereden onun olduğuna karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... O söyledi de kanıt lazım da. Ama herhalde technopat‘dan birisi alıntılamış mesajımı.
Takaly dedi: Bir durun nereden onun olduğuna karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... O söyledi de kanıt lazım da. Ama herhalde technopat‘dan birisi alıntılamış mesajımı.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #78 AxiBorea dedi: O söyledi de kanıt lazım da. Ama herhalde technopat‘dan birisi alıntılamış mesajımı. Genişletmek için tıkla... O söyledi dediğiniz kim?
AxiBorea dedi: O söyledi de kanıt lazım da. Ama herhalde technopat‘dan birisi alıntılamış mesajımı. Genişletmek için tıkla... O söyledi dediğiniz kim?
AxiBorea Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 1.038 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #79 Takaly dedi: O kim? Genişletmek için tıkla... @Karındeşen dedi. AxiBorea dedi: @Karındeşen dedi. Genişletmek için tıkla... Ama bana açıklayarak.
Takaly dedi: O kim? Genişletmek için tıkla... @Karındeşen dedi. AxiBorea dedi: @Karındeşen dedi. Genişletmek için tıkla... Ama bana açıklayarak.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.502 Makaleler 49 Çözümler 12 16 Ekim 2022 #80 @AxiBorea cevapları baştan sona okudum; anlayamadım.