Herkes benimle uğraşıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten baya gelmişsin üniversiteye kadar. Okulu bitir yolun yukarılarında ormanlık alanlarda ev al kendine. Keyfine bak hayvan sahiplen. Mütavazi ama sert yürüyebilirsin yürürken. Pskoloji öğrenmen lazım insanlarla geçinmek için.

En başta kendini önemli hisset ki özgüvenin artsın sonrasında biri lafmı söyledi seninkini nasıl de o sana anlamazsın diyorsa sen nasıl yapıyorsun ne kimse alçak değildir.

Okulda zaten atar gider yapan tipler arkası sadece okulda sağlam olan tipler ama asla arkadaşları var diye korkma o sana vurursa sende ona vur, ama söyleyeyim genellikle onlar sana vurmaz uzaktan atar gider yapar, 1 kere ittirdiğinde sende onu ittir, geri dönüş alamazsın, sana o anda daha fazla laf eder çünkü sana bir şey yapamayacağını anlar ve sözleriyle rezil etmeye çalışır.

Görmezden gelmek fayda etmez.

Sabrediyorum.Moralimi bozuyor zaten herkes üniversitede gezip tozarken kız arkadaş edinirken ben okuldan yurda gidiyorum. Yurtta takılıyorum tatilin gelmesini bekliyorum. Evime dönüp odama kapanıp bilgisayarımda mutlu mesut yaşıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…