Herkes benimle uğraşıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Milyarlarca insan var dünyada. Cinler daha fazla. Sabır gösterip uzaklaşmak lazım kötü insanların olduğu mekanlardan. Benim 3 tane kedim var. 1 tanesi öbürünün kuyruğuyla oynuyor devamlı. Kocaman olmasına rağmen. Diğeri saçımı yalıyor. Hayvan sahiplenebilirsin ömür boyu iyi bakmak gerekiyor. Birlikte uyuyoruz.

Sokakta kedilere yemek veriyorum bazen.Cama çıktığım anda altta miyavlamaya başlıyorlar bende aşağı inip yemek verip çıkıyorum hoşuma gidiyor rahatlıyorum cidden belki ilerde hayvan sahiplenebilirim.

Sabrediyorum.Moralimi bozuyor zaten herkes üniversitede gezip tozarken kız arkadaş edinirken ben okuldan yurda gidiyorum. Yurtta takılıyorum tatilin gelmesini bekliyorum. Evime dönüp odama kapanıp bilgisayarımda mutlu mesut yaşıyorum.
Abicim sana çok kolay gelsin. Moralini bozma.

Özgüvenli ol azıcık ağızlarının payını ver bir şey söylediklerinde. Bir iki defa böyle yaptıktan sonra bir daha bir şey yapamazlar zaten.

Daha çok üstüme geliyorlar.

Takmamayı öğreneceksin o zaman veya bunlara katlanacaksın. Kendine özgüvenin olması için spora gidebilirsin ve sosyalleşmeye çalışırsan bu problemleri daha kolay aşarsın. Sonuçta kaç yaşına gelmişsin artık git biraz sosyalleş, kendine güven, ağızlarının payını ver.

Yapmak istemediğini belirt, zorla yaptıracak halleri yok ya? Ayrıca kim üstüne geliyor kuzenin hariç bilmiyorum ama gelmişsin 17 yaşına ne yapman gerektiğini senden daha iyi kim bilecek. Al karşına konuş ben kendim çalışıyorum yeteri kadar karışmayın bana diye ciddi bir şekilde. Ondan sonra daha da zorlamazlar diye düşünüyorum.

Başka konuya yazacaktın galiba!Karışıklık oldu.

Sakin bir yapım var. İnsanlarla çok konuşan biri değilim. Utangaçlıktan alakası yok durumun ama insanlar öyle algılıyor gibi. Olay olmasın diye ses etmiyorum genelde. Ortaokulda bir kere karşılık verdim daha kötü dayak yedim. Fiziksel olarak zayıfım. Sağlığımda problem var kilo alamıyorum. Spor yapamıyorum. Fiziksel özelliğimden dolayı diye düşünüyorum bazen.

Ateşe ateş dedim hayatımda bir kere dayak yedim oturdum aşağı.
Hep olay olmayıp da rahatsız olmanızdansa bir defa olay olsun rahat edin.
Tabii üniversite burası, kavga edecek haliniz yok.
İlk çıkışın, olmazsa da soğuk davranırsınız.
Çok rahatsız olursanız da laf sokabilirsiniz.
Mesela:
"Boşa konuşma kardeşim, burada güldürebileceğin kızlar yok"
Ama bu söz ağır bir sözdür. Ufak şakalaşmalarda vs. söylemeyin üzülürsünüz sonra.
Rencide ederlerse karşılık verebilirsiniz.

Hele kızlar içerisindeysen durum daha da kötüleşiyor. Karşılık vermezsen aşağılıyorlar seni Türk'lerin kızları böyle. Benim düşüncem çok ağır laf etmedikçe bulaşma kimseye ama ailevi değerlere laf ederse göstereceksin dişini.

Hele kızlar içerisindeysen durum daha da kötüleşiyor. Karşılık vermezsen aşağılıyorlar seni Türk'lerin kızları böyle. Benim düşüncem çok ağır laf etmedikçe bulaşma kimseye ama ailevi değerlere laf ederse göstereceksin dişini.

Kız konusuna hiç girmeyin felaket durumdayım.Lisedeyken kızların önünde itip duruyordu bir arkadaşım. Tutup kaldırmaya çalışıyordu beni. Lise mezuniyeti günü sınıftan bir kıza dans edelim mi dedim. O kadar erkek arasından seni ne yapayım deyip gülmüştü. Sonraki günde özür dilemişti niye bilmiyorum. Erkeklik gururum kalmadı kızlardan aşırı çekiniyorum. İlgimi tamamen çekmeye çalışıyorum olmuyor hormonlardan dolayı.

Kız konusuna hiç girmeyin felaket durumdayım.Lisedeyken kızların önünde itip duruyordu bir arkadaşım. Tutup kaldırmaya çalışıyordu beni. Lise mezuniyeti günü sınıftan bir kıza dans edelim mi dedim. O kadar erkek arasından seni ne yapayım deyip gülmüştü. Sonraki günde özür dilemişti niye bilmiyorum. Erkeklik gururum kalmadı kızlardan aşırı çekiniyorum. İlgimi tamamen çekmeye çalışıyorum olmuyor hormonlardan dolayı.
"Seni ne yapayım"...
Lisede "Çömen Barzolar"'dan değilseniz bu cevabı almanız normal. Adınıza üzüldüm, ne olursa olsun çok gurur kırıcı birşey. Bu soruyu sormak bile erkeklik ister bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı