Küçükken bizim okulda futbol sahasının kenarları teller ile kaplıydı. Biz de orada futbol oynardık çok sarardı. Bir gün gene toplandık topu ayarladık sularımızı içtik futbol oynayacağız sahaya gittiğimizde tellerin kenarında alkol şişeleri vardı. Sonra aramızdan bir manyak hadi hepsini kıralım dedi. Bizde onayladık bizde manyağız.
Sonrasında bu şişeleri alıyoruz, tellerin arka tarafına atıyor teker teker kırılma sesinden anlaşılıyor arka tarafta ne olduğu çok zevkliydi ama. Birincisi atıldı kırıldı, ikincisi kırıldı derken ben ve bir arkadaşımın attığı şişeler kırılmamıştı. Bizde bu zevkten mahrum kaldık diye telin karşı tarafına geçip şişeleri alıp geri geldik. Sonrasında ben aldım şişemi geri döndüm arkamdan arkadaşım şişeyi hala arıyor bulamamıştı. Kendi şişemi telin arka tarafına attığımda nedense çok tuhaf sallamışım, çocuğun tam kafasına gelmişti çocukta acısından kısa bir süre kafasını tutmuştu. Küçük aklımla nereden bileyim öyle olacağını? Bende korkup kaçmıştım şişe kafasına gelince ölür falan diye.
Sonrasında bizim büyükler çocuğa bakmış işte kafası kanamış şişmiş biraz bir şey olmamış çok. Sonraki gün bizi barıştırmışlardı. Özrümü de dilemiştim ve hiçbir şey olmamış gibi oyun oynamaya devam etmiştik. Eski günler güzeldi.
Teller yalnız 4-5 metre vardı yazmayı unutmayayım.