Okul sadece bu ülkede değil, gereksiz birşeyOyun dediğiniz konu bu muydu? Ben de lise ilk sınıfım ancak hedefim yoktu, okumak bu ülkede yapılması gereken son şey.
Okul sadece bu ülkede değil, gereksiz birşeyOyun dediğiniz konu bu muydu? Ben de lise ilk sınıfım ancak hedefim yoktu, okumak bu ülkede yapılması gereken son şey.
Virgül koymamışsınız hocam ama bir anlık dalgınlıkla okudumDers calismak yerine oyun oynadim, sanirim cok yanlis anlamissiniz![]()
Hangi lise?Keske diyorum LGS'ye az daha calissaydim, daha iyi bir liseye gidebilirdim. İki oyun icin hayatimi riske atmasaydim. Neyse is isten gecti hala iyi bir lisedeyim. Bardagin dolu tarafi bu.
Sizinki cok kotuymus be hocam, gecmis olsunBizimkilerin bana okuttuğu, beğenmediğim bölüm ile şu an iş bulamıyorum. Sevmediğim bir işle uğraşacağım![]()
Nevsehir'de ve ilcelerinde 2-3 tane fen lisesi var zaten.Hangi lise?
Ben de 6000'e rx580'li pc toplamıştım.1099₺ ye RX 570 aldıktan sonra 1.188₺ ye düşen RX 580 Nitro+ modelini almadığım için pişmanım.
Ne üniversite ne de lise senin hayatını kurtaracak. Sen kendini geliştirirsen aç kalmazsın.Keske diyorum LGS'ye az daha calissaydim, daha iyi bir liseye gidebilirdim. İki oyun icin hayatimi riske atmasaydim. Neyse is isten gecti hala iyi bir lisedeyim. Bardagin dolu tarafi bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.