Herkes bir pişmanlığını söylesin

Yazılımcı olmak için üniversite okumak. Hayatımın en büyük pişmanlığı. Üzerine bir 4 yıl daha kendime eğitim vericem yaş 28 iş bitmiş olucak.
 
Son düzenleme:
@Uranhay iş kişide bitiyor aslında.

Standart anadolu lisesi mezunu olarak ben 50 TYT 30 AYT yapıyorum bu halimle, siz azmederek ve çalışarak daha fazla yapabilirsiniz.

Bir diğer pişmanlığım da çok geç ders çalışmaya başlamamdır.
 
@Uranhay iş kişide bitiyor aslında.

Standart anadolu lisesi mezunu olarak ben 50 TYT 30 AYT yapıyorsam bu halimle sis azmederek ve çalışarak daha fazla yapabilirsiniz.

Bir diğer pişmanlığım da çok geç ders çalışmaya başlamamdır.
Okudugum liseden memnunum lisede problem yok sadece daha garanti olur diye.

Bu ders calismaya cok gec baslama sorunu bende de var. Daha su kadar gun var diyip ders calismiyorum. İgrenc bir ozellik gercekten.
 
Keske diyorum LGS'ye az daha calissaydim, daha iyi bir liseye gidebilirdim. İki oyun icin hayatimi riske atmasaydim. Neyse is isten gecti hala iyi bir lisedeyim. Bardagin dolu tarafi bu.
Ben de matematikte yapıp da işaretlemeyi unuttuğum o lanet olası 20. soruya tekrar lanet okuyorum. Eğer o soruyu kodlasaydım ben de il fen lisesinde olacaktım. (İlk ilçe fene gidip nakil aldırdım şu an özel okuldayım😢)
 
En büyük pişmanlığım Fatih'i kaybetmek. Çok çıtkırıldım, masum, saf bir insandı.

Belki kaybetmem daha iyidir. Hani sarılırsınız ya birbirinize içinizdeki mutluluk şelaleleri akmaya başlar,
bende o şelaleler akmıyor. Ağlayamıyorum, gerçek anlamda mutlu olamıyorum. Fatih'i özlüyorum...
 
Ben de matematikte yapıp da işaretlemeyi unuttuğum o lanet olası 20. soruya tekrer lanet okuyorum. Eğer o soruyu kodlasaydım ben de il fen lisesinde olacaktım. (İlk ilçe fene gidip nakil aldırdım şu an özel okuldayım😢)
Ben de 3 matematik, 2 fen yanlışı yaptım. 2 tane matematik sorusunu ters kodlamışım. Yapmasam net 1.0 oynardı yüzdelik dilim. Benimki 2.07. Ama şuan gittiğim liseye iyi ki gitmişim, iyi ki o iki soruyu yanlış kodlamışım diyorum. Bu arada belli bir seviyeyi geçtikten sonra pek fark olmuyor liselerde. Mesela 5 veya 3 dilimle alanların arasında hiçbir fark yok. Zorlasan 1 belki 2 yanlış vardır o dilimlerin arasında ki öğrencileri 1-2 yanlışa göre sınıflandırmak yanlış. Unutma her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Pek kafana takmamanı öneririm. Seni yüceltecek olan okulun eğitim sisteminin aksine kendi eğitim sistemindir.
 

Geri
Yukarı