Herkes bir pişmanlığını söylesin

Ben de 3 matematik, 2 fen yanlışı yaptım. 2 tane matematik sorusunu ters kodlamışım. Yapmasam net 1.0 oynardı yüzdelik dilim. Benimki 2.07. Ama şuan gittiğim liseye iyi ki gitmişim, iyi ki o iki soruyu yanlış kodlamışım diyorum. Bu arada belli bir seviyeyi geçtikten sonra pek fark olmuyor liselerde. Mesela 5 veya 3 dilimle alanların arasında hiçbir fark yok. Zorlasan 1 belki 2 yanlış vardır o dilimlerin arasında ki öğrencileri 1-2 yanlışa göre sınıflandırmak yanlış. Unutma her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır. Pek kafana takmamanı öneririm. Seni yüceltecek olan okulun eğitim sisteminin aksine kendi eğitim sistemindir.
Tavsiyen için teşekkürler.
 
Pişmanlık duyacağım bir işten vazgeçtim. Şöyle ki bilgisayar almak için Vatan Bilgisayar'a gittim. Çok araştırmadan etmeden. I3 8100, GTX1050Ti, 8GB RAM'i olan bir bilgisayar alacaktım. O zaman dolar 4.9 idi. Monitör dahil 4000TL çıkarmışlardı. O sırada para çıkışmadı vs. alamadık. Üzülmüştüm alamadığıma ama şu an şükrediyorum. Yakın vakitte inşallah 1650S, 1600 AF olan bir sistemi monitör ile birlikte 4500TL civarına alacağım. Ancak keşke o zaman da araştırıp daha uygun fiyata böyle bilgisayarı alabilseydim. Şimdi dolar aldı başını gidiyor.
 
En büyük pişmanlığım üniversite tercihleriydi. Ben bir yıl daha hazırlanıp daha iyi bir üniversitede okumak istiyordum. Fakat ailem izin vermemişti. Şu an son sınıfım ve okul bittikten sonra ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı