Herkes dertlerini, problemlerini anlatsin

Hocam, o kadar güzel anlatmışsınız, betimlemişsiniz ki aşık olasım geldi. Geçmiş olsun, umarım daha iyi ve gönlünüze göre olan biri çıkar karşınıza.

Başıma gelen durum. Ben de ümidi kestim kadınlar konusunda. Ümit verip kayboluyorlar.

@Samotne Ciasteczka Teşekkür ederim, umarım siz de bulursunuz. İlgiyi bulsak belki de bu kadar sevmeyeceğiz. Zaten olay ilgi görmeyince hırslanıp daha da takıntı yapmakta bitiyor bence. Aşkın veya sevginin temel yapıtaşı "ego". Elde edemeyince hedefe dönüşüyor. Umarım takıntımızı yok edecek, unutturacak birisini bulabiliriz.

@Seradotwav Çok da bir şey demedim, içimdekileri pek dökemiyorum kelimelere. İçimi görseniz var ya. Komşu kızı pencereye bir çıksın içimde kelebekler uçuşuyor, içim bir hoş oluyor, neşe doluyorum. Neyse ki reddetmesi takıntı etmem dışında sorun değil çünkü zaten benden uzundu. :')

Psikolojik olabilir. Hiç yok. Duygusallık saçma. Karı kız için üzülmeyin. Paranız olsun yenisini bulursunuz, para yapamıyorsanız vücut yapın. Spor yapan erkeklere bayılan bir sürü kadın var. Hayat çok kısa, üzülerek geçirdiğiniz vakite yazık.

Dış görünüş kimin umrunda hocam? Öyle olan kişilerden uzak durmak gerek.
Bir @Asosyal Necmi atasözü der ki:
"Yaw yeğenim iyi hoş da spora gidecek parayı nerden bulacaz"

Duygusal olmanın tam aksine rasyonel hatta poker face bir insan olmama rağmen şu söylediğiniz çok saçma açıkçası kusura bakmayın. Duygusallık veya duygu insanın doğasında var. Parayla bulunan kıza da yalnızca kız denir. Farkındaysanız kız bulamamayla değil, istediğin kızı elde edememeyle ilgili bir sıkıntı var ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…