- Makaleler
- 6
Umut yetmezliği.
Pekala hocam. Çok teşekkür ederim.Ortamda çok konuşma sadece konuşan kişileri dinle zamanla alıştığın için sende onlara benzersin.
İşte o söylediğiniz kesinlikle doğru, bir şey alırken kafayı yiyoruz. Dediğinize gelirsek kendim curved monitör kullanıyorum uygun fiyatlı bir şey aldım 144 Hz. 550 TL fiyat farkı çok fazla gibi ama kafan hangisine yatiyorsa onu al sonra pişman olursun.Birde bunun curved modeli var. Aradaki fiyat farkı ise 550 lira. Yani 550 liraya curved olması değer mi değmez mi çok ikilemde kalıyorum. Klasik Türkiye dertleri. Bir şey alırken beş milyon defa düşünüp beş milyon kez araştırıyoruz.Aoc Q27G2U/Bk Q27G2U/Bk Monitör, 27 inches : Amazon.com.tr: Elektronik
Aoc Q27G2U/Bk Q27G2U/Bk Monitör, 27 inches : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Bu dert sayılır mı bilmiyorum ama yeni tanıştığım pek çoğu kişi beni kız sanıyor.
Her iki durumda da.İnternet ortamında sesinizden dolayı mı gerçek hayatta mı?
Yaşınız küçükse, ergenliğe henüz girdiyseniz olabilir. Ben de çok yaşıyordum. Biraz da konuşmam, davranışlarım da etkiliydi ama başta yüzüm falan.Her iki durumda da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.