Psikolojik olabilir. Hiç yok. Duygusallık saçma. Karı kız için üzülmeyin. Paranız olsun yenisini bulursunuz, para yapamıyorsanız vücut yapın. Spor yapan erkeklere bayılan bir sürü kadın var. Hayat çok kısa, üzülerek geçirdiğiniz vakite yazık.
Sizin dediğiniz de doğru fakat ben ilk dış görünüşe bakan, sonra da iç görünüşe bakan biri olsaydım, gerçek aşkı bulmam epey zorlaşırdı.(Ki genelde insanlar böyle)
Spora gidecek parayı bulursun veya imkanlarınla yaparsın, zor olan diyet yapmak. Hayatından yağı, şekeri, ekmeği, tatlıyı, unluyu çıkarmak; herkesin yapabileceği bir şey değil.
Spora gidecek parayı bulursun veya imkanlarınla yaparsın, zor olan diyet yapmak. Hayatından yağı, şekeri, ekmeği, tatlıyı, unluyu çıkarmak; herkesin yapabileceği bir şey değil.
1-Sevmediğim kızla kesinlikle olmam.
2- @Asosyal Necmi denen arkadaşa bende onu anlatmaya çalışıyorum fakat parayı bir türlü bulamıyor. Açtığı konuları okumanı tavsiye ederim. (Sinir krizi geçirme garantili)
Her gün lapa yiyeceksin. Uykuna dikkat edeceksin. Aylık 300-1000TL bütçene göre masraf yapacaksın. Her gün veya 2 güne 1 demirlerle boğuşacaksın, kasların ağrıdığı halde devam edeceksin. Boğuşacaksın, yorulacaksın ve içerisinde basit şeker olan hiçbir şeyi yemeyeceksin -sevsen bile. Her gün 500 gr - 1kg et yiyeceksin -kilona göre. Diğer yediklerin 50-100 gr olacak kilona göre ve yağsız lapa olacak. Et yemekten bıkacaksın. + Takviyelere para verceksin. Takviyeye ihtiyaç duyacaksın yorgunluktan ve bu saydıklarım doğal sporcular için geçerli. Amatörler için yani. Bunları yapsan 1 kadına vücuduna verdiğin değerin %10'unu vereceğini sanmıyorum.