Herkes dertlerini, problemlerini anlatsin

Geçmiş olsun hocam. Odpbh nedir biraz açıklayabilir misiniz?

Hocam hastalığın adı otozomal dominant polikistik böbrek hastalığı böbreklerde çok sayıda kist var kist ise içi su dolu baloncuk bu kistler yüzüne genelde acilde iğne yaptırmak zorunda kalıyorum çünkü Allah düşmanıma bile böyle ağrı vermesin insanı süründürüyor ve bu hastalık genetik üst kuşaktan geçme insan çocuğuna ne bileyim araba bırakır ev bırakır para bırakır bizimkiler hastalık bırakıyor bu arada hastalığın ilacı var ama şöyle bir süreç var ilacı.
Eczaneden direkt alamıyorsunuz doktor önce rapor yazıp gönderip öyle ilacı alabileceğim.

125 TL verdiğim Minecraft hesabımın şifresini unuttum, yenilemeye çalıştım eposta gelmedi. Dün eposta attım saat dokuz buçuk, hala cevap alamadım. Başka sorunlar da var da onları buraya yazmayayım.

Senin sorunun çözümü basit gir bir işe düzelirsin 10.sınfta 2 hocam veli toplantısında anneme içine kapanik demişlerdi. 12.sınıfta staj yaptım içine kapanıklık halim kalmadı.

Hocam konuya mesaj yazicaktim ban yedim. Bugun 2 kere ban yedim bu da benim derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…