Herkes dertlerini, problemlerini anlatsin

Geçmiş olsun hocam. Odpbh nedir biraz açıklayabilir misiniz?

Hocam hastalığın adı otozomal dominant polikistik böbrek hastalığı böbreklerde çok sayıda kist var kist ise içi su dolu baloncuk bu kistler yüzüne genelde acilde iğne yaptırmak zorunda kalıyorum çünkü Allah düşmanıma bile böyle ağrı vermesin insanı süründürüyor ve bu hastalık genetik üst kuşaktan geçme insan çocuğuna ne bileyim araba bırakır ev bırakır para bırakır bizimkiler hastalık bırakıyor 🙂 bu arada hastalığın ilacı var ama şöyle bir süreç var ilacı.
Eczaneden direkt alamıyorsunuz doktor önce rapor yazıp gönderip öyle ilacı alabileceğim.

125 TL verdiğim Minecraft hesabımın şifresini unuttum, yenilemeye çalıştım eposta gelmedi. Dün eposta attım saat dokuz buçuk, hala cevap alamadım. Başka sorunlar da var da onları buraya yazmayayım.

Yalnızım. İlkokulda ve ortaokulda pek arkadaşım olmadı. Grup çalışmalarında bile yalnızdım. Zaten pek öyle diğer insanlarla iletişime geçmeyi de sevmem. Ancak bu içine kapanıklığın bedelini ağır bir şekilde ödüyorum. Sanal alemde bile çok rahat konuşamam.

Konuşamamın nedeni, çok değişik alışkanlıklarım var. Genellikle herkesten değişik olduğum için bana biraz mesafeli yaklaşırlar. Biraz da korkuyorum aslında. Ne bileyim, sanki hayatım son bulacakmış gibi hissediyorum. Zaten pek düzgün bir türkçemde yoktur konuşurken. Genellille takıla takıla konuşurum.
Hayatta en iyi dostum bir bilgisayarım bir de kardeşim. Ne yaparım bilemiyorum...

Senin sorunun çözümü basit gir bir işe düzelirsin 10.sınfta 2 hocam veli toplantısında anneme içine kapanik demişlerdi. 12.sınıfta staj yaptım içine kapanıklık halim kalmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı