YakupAziz
Hectopat
Tamam zorlaştırılsın da matematik dersinden 70 üstü ortalama yapma şartı nedir? İyice suyunu çıkarmışlar.
Matematik için geçerli olduğunu düşünmüyorum. İlkokulda öğretilen çarpım tablosunu bile bilmeyen lise öğrencileri var.
Tamam zorlaştırılsın da matematik dersinden 70 üstü ortalama yapma şartı nedir? İyice suyunu çıkarmışlar.
Şu an a kadar zorlanmayip lisede sinif gecen cok fazla ogrenci var bu kararlar ortaokul veya 9'a yeni gecenler icin dogru olur diye dusunuyorum. Ogrenciler derse daha cok baglanir ve istemese bile ogrenmek zorunda kalır yani ise yarar diye dusunuyorum. Okulun amacida dersleri en iyi sekilde ogrenip sinavdan yuksek almak zaten? Bunun disinda kolay yapsalar anlami kalmaz.
Şu sistemde sorulan, yapılan tüm sınavları göz önünde bulundurursak hele hele "ilköğretim" öğrencisinin 70'den aşağı alması demek düzenli çalışmadığı hatta dersle alakası olmadığı anlamına geliyor. Kimse kusura bakmasın ama bu şahıslar biraz ezilecek veya ezilmesi şart.Tamam zorlaştırılsın da matematik dersinden 70 üstü ortalama yapma şartı nedir? İyice suyunu çıkarmışlar.
Süper bir karar, ülkemizde ki sanayii ve altyapı işçiliği oldukça azalmış durumda. Üniversite okuyan kişilerin çoğu atanamayıp işsiz kalıcağına, bari okumayıp çalışsınlarda ekonomiye katkıları olsun. Devletten maaş alıp yiyeceklerine patrondan yesinler, patronda vergi olarak devlete verir zaten.
Kardeşim okuyup güzel meslek sahibi olup kimsenin eline bakmamak var bir de senin gibi geri kafalıların söylediği hamallık var adam 12 yıl boşunamı okuyacak sırf ağzı kokan bir patronun eline baksın diye mi 12 yıl okuyacaz? Alacağı maaşta askeri ücret adam onunla karnınımı doyursun evmi geçindirsin. Sen git ağzı kokmuş bir patronun eline bak sana 10 15 bin TL maaş versin![]()
Diğer üniversite mezunlarından farklı olmak için en az 2 yabancı dil ( akıcı) bilmek gerek.Hocam günümüzde önüne gelen üniversite mezunu olduğu için, gerçekten üniversite mezunluğunu hak eden adamlar öne çıkamıyor. Patronun eline bakması gereken adam gidip de hastane okul atamalarını beklerse zaten eğitim sistemi de çöker sağlık sistemi de çöker. Bakma milletin okuyup diploma aldığına, hepsi aile zoruyla ya da en azından diplomam olsun kafasıyla okuyorlar. Hamallık diye bölüm olsa ona bile girecek adamlar tanıyorum.
Arkadaşlar eğer sabitlediğim görseldeki doğru ise işimiz çok zor. Yeni bakan ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Sizce ne olacak durum?
Artık teşekkür için en az 80 mi lazım yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.