Herkes sınıfta kalabilir

Eskiden okuryazarlıkta düşüktü şimdi bu oran fazla olsun diye devlet sıkı yönetim yapar gibi takip ediyor geçmişe bakarak geleceğe yön vermek kadar saçma bir şey yok bence. Eskiden imkansızlıktan okuyamamış o kadar insan tanıdım ki bunlarda maalesef iş imkanı olmayan bir bölümü bile ailesinin isteğinden dolayı okuyor. Sadece yeni nesil değil eski nesil bir okumaya çalışıyor yani sizin nesilinizde de olabilir.

Gönül ister ki herkes okusun, 4.0 fabrikalarda eğitimli bir şekilde Sanayii'ye katkısı olsun ama devlet bu gibi yatırımların önünü maalesef açmıyor. Ne kadar yurt dışında bu sistemler kurulu olsa da Türkiye'de bu yok. Mecburen okul okumayacak kişi bir şekilde ülkesine katkıda bulunmak zorunda.

Kardeşim okuyup güzel meslek sahibi olup kimsenin eline bakmamak var bir de senin gibi geri kafalıların söylediği hamallık var adam 12 yıl boşunamı okuyacak sırf ağzı kokan bir patronun eline baksın diye mi 12 yıl okuyacaz? Alacağı maaşta askeri ücret adam onunla karnınımı doyursun evmi geçindirsin. Sen git ağzı kokmuş bir patronun eline bak sana 10 15 bin TL maaş versin :D

Okuyup mezun olan insanlarda bir patrona çalışmıyor mu?

Ben kendi görüşlerimi yansıttım arkadaşlar, benim görüşümde olmadığı için de kimseye geri kafalı o kafalı bu kafalı diyecek seviyeye düşmedim. Kısacası okuyup bir iş bulamayacak adam yıllarını heba edeceğine gitsin bir iş bulsun parasını kazansın ülkesine destek olsun. Azıcık gözü gören adam da zaten bu devirde üniversite okumaz. En azından diğer insanlardan hiçbir farkı yoksa okumaz. Onun haricinde varsa potansiyeliniz, 3-5 dil biliyorsanız, işinizi mükemmel bir şekilde yapıyorsanız istediğiniz üniversiteyi okuyabilirsiniz. İyi sosyaller.

Sinan enginin gür saçları.
Ben kendi görüşlerimi yansıttım arkadaşlar, benim görüşümde olmadığı için de kimseye geri kafalı o kafalı bu kafalı diyecek seviyeye düşmedim. Kısacası okuyup bir iş bulamayacak adam yıllarını heba edeceğine gitsin bir iş bulsun parasını kazansın ülkesine destek olsun. Azıcık gözü gören adam da zaten bu devirde üniversite okumaz. En azından diğer insanlardan hiçbir farkı yoksa okumaz. Onun haricinde varsa potansiyeliniz, 3-5 dil biliyorsanız, işinizi mükemmel bir şekilde yapıyorsanız istediğiniz üniversiteyi okuyabilirsiniz. İyi sosyaller.
Üniversite okumak için 3-5 dil ?😀 Marketten ekmek almıyorsun.

Üniversite okumak için 3-5 dil?😀 marketten ekmek almıyorsun.

Maalesef günümüz patronları marketten ekmek alır gibi işçi seçiyorlar. Mantıklı düşündüğün zaman diğerlerinden bir farkın yoksa seni de işe almayabilirler. Bu dönemde ya en iyisi olacaksın, ya da torpilin olacak. Gerisi boş, yıllarca atama ya da mülakat sonucu beklersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı