Herkes sınıftan gitmemi söylüyor

Meslek lisesi ile o tipler çok, takma uğraşılmaz türüyorlar.

Dövmeye kalkarsa kır ağzını yüzünü çıkışta aklı başına gelsin.

Doğru söylüyorsun, bizim sınıfımızda da öyle tipler var bu davranışları ile olmayan geleceklerini yakıyorlar..
Yakmaları pek sorun değil, diğer insanlara bulaşmaları sorun. Şöyle diyeyim, derste ayağa kalkıp hocaya "bilader gel resim çekilelim." diyen birini gördünüz mü?

Yakmaları pek sorun değil, diğer insanlara bulaşmaları sorun. Şöyle diyeyim, derste ayağa kalkıp hocaya "birader gel resim çekilelim." diyen birini gördünüz mü?

O tür insanlar derslere çalışmayıp kopya ile geçmeye çalıştıkları için demiştim.

Bu tipler mitoz bölünme geçiriyor hocam Minecraft'taki slimelar gibi.

Spora başlayıp kalıplı birisi olacaksanız sadece kalıp yetmez. Dövüş sanatların'dan bir kaçını bilmeniz gerekiyor eğer onlardan korkarsanız daha çok türeyecekler onlara korkmadığınızı göstermeniz lazım. Sizi öldürecek kadar yürekli değiller. Bana göre hepsi sahte mafya.

Dövüş sanatı falan boş iş hocam topla 10 kişi kır kafasını gözünü bir b.. Yapamaz.

Vay bee, böyle kekolar kalmış mı hala okullarda yav. 20 senedir hiç mi değişmez lan bir ortam Konuya gelirsek küçük kardeşim, merak etme, kendini sakinleştirmeye çalış. Öyle kolay değildir ulu orta birini dövmek, bir yerini kırmak falan. Pısırık görünmemeye çalış ama diklenmede tabii ki. Esasen sıkıntının baş müsebbibi maalesef anneniz olmuş. Herşey, her zaman, her yere yazılmaz. Okul bu, içinde herşey olabilir. Çok ciddi bir olay olmadıkça, kendimde evlat sahibi bir veli olarak, herşeye müdahil olmayı doğru bulmuyorum. Bu arada, rahat etmek için sınıf değiştirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…