Herkes sınıftan gitmemi söylüyor

10. sınıf ve gittiğim hiçbir yerde mutlu değilim 😔
Bu tür tipler nasıl 10. sınıfa kadar gelebilmiş acaba? Eğer geçen sene okul olsaydı eminim ki hepsi 9'da elenecekti.

Durum siz gidip öğretmene şikayet etmişsiniz gibi olmuş, sınıfa da yeni geldiyseniz gelir gelmez diğer öğrencileri şikayet etmeye başlamanız sınıftakileri sizden soğutmuştur. Takmamak yerine orada "alkış çalmayın rahatsız oluyorum" deseydiniz mesela (burada kibar bir şekilde yazdım ben ama bunu kaba bir şekilde demeniz daha uygun olurdu, kibarlığı acizlik sanıyor bizim ülkenin öğrenci milleti genel olarak) size sonradan "ne arkamızdan laf ediyorsun" dediklerinde "sizi önceden uyarmıştım adam olmazsanız böyle şikayet ederim" falan derdiniz, şu durumda o da denemez. Bir süre zaman geçsin unutulur zaten. Ama bir daha böyle şeyleri evde ağzınızdan kaçırmamanız daha iyi olur, anneniz bu durumları pek ince düşünmüyor anladığım kadarıyla. Aynı olay yine tekrarlanırsa adınız ispiyoncuya çıkabilir.

(NOT: Açıklamayı ülkemiz öğrencisinin kafa yapısı üzerinden yaptım, benim kendi fikrim değil böyle şeyler hakkında şikayet etmenin yanlış olması. Ama bir de işin gerçekler kısmı var, sen o öğrencileri şikayet ettin diye hiçbir şey değişmeyecek, sadece sen yanlız kalacaksın. Gerek yok kendini bu durumlara düşürmeye.)

Durum siz gidip öğretmene şikayet etmişsiniz gibi olmuş, sınıfa da yeni geldiyseniz gelir gelmez diğer öğrencileri şikayet etmeye başlamanız sınıftakileri sizden soğutmuştur. Takmamak yerine orada "alkış çalmayın rahatsız oluyorum" deseydiniz mesela (burada kibar bir şekilde yazdım ben ama bunu kaba bir şekilde demeniz daha uygun olurdu, kibarlığı acizlik sanıyor bizim ülkenin öğrenci milleti genel olarak) size sonradan "ne arkamızdan laf ediyorsun" dediklerinde "sizi önceden uyarmıştım adam olmazsanız böyle şikayet ederim" falan derdiniz, şu durumda o da denemez. Bir süre zaman geçsin unutulur zaten. Ama bir daha böyle şeyleri evde ağzınızdan kaçırmamanız daha iyi olur, anneniz bu durumları pek ince düşünmüyor anladığım kadarıyla. Aynı olay yine tekrarlanırsa adınız ispiyoncuya çıkabilir.

(Not: Açıklamayı ülkemiz öğrencisinin kafa yapısı üzerinden yaptım, benim kendi fikrim değil böyle şeyler hakkında şikayet etmenin yanlış olması. Ama bir de işin gerçekler kısmı var, sen o öğrencileri şikayet ettin diye hiçbir şey değişmeyecek, sadece sen yalnız kalacaksın. Gerek yok kendini bu durumlara düşürmeye.)

Abi o çocuk öyle bir çocuk değil şikayet etsem beni döverler yani ölürüm kesin bir şekilde arkadaşımda yok abi hiçbir şekilde asosyalde değilim hayattan bıktım artık yani bana bir çare sun ne olursun.

Ben okul değiştirdim kanka bunaldığım için.

Kanka babam için okuyorum eğer okumazsam alıp tekstile verecek.

Bu tür tipler nasıl 10. sınıfa kadar gelebilmiş acaba? Eğer geçen sene okul olsaydı eminim ki hepsi 9'da elenecekti.

Bu sefer abi sınıfımı tekrar değiştirsem ailem değiştirtmez. Ne yapacağım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
abi o çocuk öyle bi çocuk değil şikayet etsem beni döverler yani ölürüm kesin bir şekilde arkadaşımda yok abi hiçbir şekilde asosyalde değilim hayattan bıktım artık yani bana bi çare sun nolursun

kanka babam için okuyorum eğer okumazsam alıp tekstile vercek.
Bak dostum şimdi sana bulutlar üzerinden hiçbir şey yapamazlar tarzı maval okumayacağım, döverler. Ben lisedeyken de ortaokuldayken de böyle sudan sebeplerden dayak yiyen çok öğrenci gördüm. Mesele dayak yedikten sonra akıllı davranmak. Tabii ki sen kışkırtma yine, uğraşma bu çocuklarla ama olur da seni döverlerse sakın boşlama, günü gününe git darp raporunu çıkart, sonra velinle gel okula, okuldan attırmayı bırak ceza bile aldırırsın. İşte o andan itibaren bir daha kimsenin de sana el kaldırmaya yüreği yetmez.

Bak dostum şimdi sana bulutlar üzerinden hiçbir şey yapamazlar tarzı maval okumayacağım, döverler. Ben lisedeyken de ortaokuldayken de böyle sudan sebeplerden dayak yiyen çok öğrenci gördüm. Mesele dayak yedikten sonra akıllı davranmak. Tabii ki sen kışkırtma yine, uğraşma bu çocuklarla ama olur da seni döverlerse sakın boşlama, günü gününe git darp raporunu çıkart, sonra velinle gel okula, okuldan attırmayı bırak ceza bile aldırırsın. İşte o andan itibaren bir daha kimsenin de sana el kaldırmaya yüreği yetmez.
abi buna sınıfa samo baba falan diyorlar herkes bunun lafına bakıyor ama beni döverse ya biryerim kırılır yada bana birşey olur .abi okumak istiyorum ama bu tipler yüzünden okuyamıyorum şuan ağlamak istiyorum ama olmuyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı