Herkes sınıftan gitmemi söylüyor

Merhabalar adım emir. Yeni sınıf değiştirdim. Önceki sınıfta zorbalık yapıyorlardı. Şimdiki sınıfta ise hocanın arkasından alkış çalıyor 3-5 arkadaş bende fazla takmadım onları. Annem dedi bugün okulda ne oldu falan. Ben de dedim bir şey yok ders işlemedik falan dedim. O da veli grubuna yazmış benim de haberim yok. Sınıfta bir seyler oldu mu bugün falan dedi. Ben de dalgınlığıma geldi oyun oynuyordum alkış falan çalıyorlar dedim. Oda veli grubuna yazmış işte ertesi gün çocuklar sınıfta kahpe falan demeye başladılar en iyi 2 arkadaşım hariç, Samet diye bir çocuk var serseri gibi bir şey okulda herkese dayilaniyor herkes başında bildiğiniz popüler çocuk gibi bir şey bana dedin niye milletin arkasından atıp tutuyon falan yaptı. Ben de olayı anlatmaya çalıştım. Senin yüzünden sınıftan atilirsam seni döverim falan dedi. Yani sınıfta kimse neredeyse benden şu an nefret ediyor. Yarın sizce yine aynısı olur mu? (arkadaşlar bahsettiğim Samet ve birkaç kisi tutanak yediler ve baska sınıfa gondermeye karar vermişler sinifta bana git falan diyorlar küfür hakaret ediyorlar sizce ne yapmalıyım? Cevap yazarsanız sevinirim)

Dövmeye kalkarsa kır ağzını yüzünü çıkışta aklı başına gelsin.
 
Doğru söylüyorsun, bizim sınıfımızda da öyle tipler var bu davranışları ile olmayan geleceklerini yakıyorlar.. 😅
Yakmaları pek sorun değil, diğer insanlara bulaşmaları sorun. Şöyle diyeyim, derste ayağa kalkıp hocaya "bilader gel resim çekilelim." diyen birini gördünüz mü? :D
 
Bu tipler mitoz bölünme geçiriyor hocam Minecraft'taki slimelar gibi.

Spora başlayıp kalıplı birisi olacaksanız sadece kalıp yetmez. Dövüş sanatların'dan bir kaçını bilmeniz gerekiyor eğer onlardan korkarsanız daha çok türeyecekler onlara korkmadığınızı göstermeniz lazım. Sizi öldürecek kadar yürekli değiller. Bana göre hepsi sahte mafya.
 
Spora başlayıp kalıplı birisi olacaksanız sadece kalıp yetmez. Dövüş sanatların'dan bir kaçını bilmeniz gerekiyor eğer onlardan korkarsanız daha çok türeyecekler onlara korkmadığınızı göstermeniz lazım.

Dövüş sanatı falan boş iş hocam topla 10 kişi kır kafasını gözünü bir b.. Yapamaz.
 
Vay bee, böyle kekolar kalmış mı hala okullarda yav. 20 senedir hiç mi değişmez lan bir ortam :) Konuya gelirsek küçük kardeşim, merak etme, kendini sakinleştirmeye çalış. Öyle kolay değildir ulu orta birini dövmek, bir yerini kırmak falan. Pısırık görünmemeye çalış ama diklenmede tabii ki. Esasen sıkıntının baş müsebbibi maalesef anneniz olmuş. Herşey, her zaman, her yere yazılmaz. Okul bu, içinde herşey olabilir. Çok ciddi bir olay olmadıkça, kendimde evlat sahibi bir veli olarak, herşeye müdahil olmayı doğru bulmuyorum. Bu arada, rahat etmek için sınıf değiştirebilirsin.
 

Geri
Yukarı