Herkes vaziyet alsın! Elektronikte dev zamlar yolda

Hocam siz biraz daha az etkileneceksiniz ama TR'den söz ediyoruz. 500 dolarlık konsol 1200 dolar. 500 dolarlık kart 1000 dolar.
Yurt dışından arkadaşlarıma rica edip alıyorum. Gereksiz vergilerde ödemiyorum.

Dur bir dakika dolar adam, ben GPU'mu tamir ettirip RAM satına almadan önce lütfen değerlenme.

Ben HD Graphics'den bıkmak.

Hocam sizce 3 4 ay sonra TL değer kazanmaya devam ederse fiyatlar düşer mi?

Anlatmaya çalıştığım kurlarla fiyat artışının alakası olmadığı tamamen üretici-nakliye maliyetlerinin dolar bazında yükselişe geçmesi tüm ülkelerde bu zamlar yaşanacak.
Böyle bir video paylaşılması hoş olmamış, artmayacak olsa bile bu haberi bahane ederek artırır fırsatçılar.

Yapılan haberleri bahane etmelerine gerek yok ki bu işlerin aracılığını yapanlar bu durumları haftalar öncesinden görüp öyle şişliyorlar bizi her türlü kaçarı yok.

Elektronik ve konsollarda %10 - %20 arası indirim yapılacak diye 2 saat önce MediaMarkt genel müdürü bloomberg Ht'de açıklama yaptı,
Mars'ta hayat güzel olsa gerek.

Konsollara getirilen ÖTV zammı geçiciydi eylül sonuna kadardı ama ben daha bir indirim görmedim duymadım, kaldı ki piyasada ürün bulunamıyor asıl problem bu. Sadece Türkiye ile ilgili de değil.
Adam olana DDR3 bellek çok bile. Hem neymiş 6 çekirdekli işlemci falan?

Ben pandemiden önce toplamaya başlamıştım neyseki geçtiğimiz ay tamamlayabildim. Yatağın altında kuzu kuzu yatıyorlar daha kurulmamış.

Şu konteyner navlunlarının 10000 Dolara çıktığının kaynağı nedir? Şu anda, pandemi öncesine göre 2.5 veya 3 kat bir artış mevcut ve 3500 Dolar seviyesinde ki bunun son 1,5 katlık artışı Kasım'dan bu yana olmuş. 10000 Dolar pek gerçekçi bir rakam değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…