Herkes yaşadığı korkunç bir olayı anlatsın

Bundan 3 sene önce falan halk ağzında karabasan adı verilen şey beni binmişti bildiğin, uyduğum yerde aynı ortamdayım, anlıyorum fakat bir şey üstüme üstüme geliyordu, hiçbir şekilde hareket vb. edemiyordum, konuşamıyordum, sonrada nefes almakta zorlanmaya başladım, çok kötü bir şey hareket edememek, o günden sonrada bende bir şey oldu akşamları asla tavana bakarak yatamıyorum, yana bakarak uyuyabiliyorum, eğer tavana bakarak yatarsam her seferinde uyku geçme anında korkuyla zıplayarak kalkıyorum, gerçekten çok kötü bir şey.
Hocam öyle bir şey var ama Karabasan olayı hikaye. Bilimsel olarak uyku felci olarak geçer. Neyse geçmiş olsun tekrardan.

Merhabalar, bu saatlerde aklıma geliveren bir konu oldu ve açmak istedim. Hadi herkes yaşadığı korkunç bir olayı anlatsın. İster paranormal olsun ister daha farklı bir şey. Ben başlıyorum. 7-8 yaşlarımdayım. Kuzenim, ben ve anneannem yürüyorduk. Tabii o zamanlar köpeklerden çok korkuyorum. Sağ olsun şımarık kuzenim köpeklerden birini kışkırttı ve köpek havlamaya başladı. Kuzenim kaçtı fakat ben ortada kaldım. Bir anda etrafımı 4-5 tane köpek sardı ve hepsi bana karşı saldırmaya başladı. Tabii bu olaydan yara almadan kurtuldum. Kuzenimi de evire çevire dövmüştüm. Aklımdan çıkmayacak bir anı oldu benim için. :)

Eski evimizde iken kuzenimle beraber bisiklet sürüyorduk.
Annem ve üst komşumuzda beraber geziyorlardı ve zaten park evin dibinde ve çok fazla tanıdığımız olduğundan bizi bırakmışlardı. Zaten yakındalardı.
O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 6 veya 7 yaşındayım. Kuzenim benden 2 yaş büyük.

Beraber bisiklet sürüyoruz ve bizim evin kapısının oradan geçerken bir çocuk (13 ya da 14 yaşında diyelim) beni durdurdu.
Ne dediğini tam olarak hatırlamıyorum ama arkadan başka birinin kafasını gördüm ve elinde kanlı bir bıçak vardı. Bir anlığına görmüştüm ve çocuk gizli bir şekilde bizi gözetlerken bir anda kafasını geri çekti. Çocuk dememde pek doğru olmaz yüzünü tam hatırlamıyorum, zaten tam olarak göremedim.

Bir anda böyle takılı kaldım ve bir saniye ben abimi çağırayım hemen dedim o da tamam dedi ve hızlı bir şekilde bisikleti kuzenimin yanına sürdüm. Belki yardımcı olur falan dedim ama o ağlamaya başladı. Birazcık parkta durduk böyle ne yapacağımızı düşünüyoruz. Sonra oraya gittik ve kapalı olduğuna emin olduğum dış kapı, kendi kendine açılmıştı.
Evde hiç kimse yoktu ve dışarıdan açamazdık.
2 kapı vardı apartmana girmek için. Çocuklar öyle bir pozisyonda duruyorlardı ki 2 kapıyı da çok rahat görürlerdi ama oraya gittiğimizde o çocuklarda yoktu. Eve girdik ve 2 saat boyunca kendimize gelemedik.
Annem 15 dakika sonra falan gelmişti zaten ona heyecanlı heyecanlı bir anlatıyorum görmeniz lazım.
Gerçektende hayatım boyunca asla anlayamayacağım bir olay.

Eski evimizde iken kuzenimle beraber bisiklet sürüyorduk.
Annem ve üst komşumuzda beraber geziyorlardı ve zaten park evin dibinde ve çok fazla tanıdığımız olduğundan bizi bırakmışlardı. Zaten yakındalardı.
O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 6 veya 7 yaşındayım. Kuzenim benden 2 yaş büyük.

Beraber bisiklet sürüyoruz ve bizim evin kapısının oradan geçerken bir çocuk (13 ya da 14 yaşında diyelim) beni durdurdu.
Ne dediğini tam olarak hatırlamıyorum ama arkadan başka birinin kafasını gördüm ve elinde kanlı bir bıçak vardı. Bir anlığına görmüştüm ve çocuk gizli bir şekilde bizi gözetlerken bir anda kafasını geri çekti. Çocuk dememde pek doğru olmaz yüzünü tam hatırlamıyorum, zaten tam olarak göremedim.

Bir anda böyle takılı kaldım ve bir saniye ben abimi çağırayım hemen dedim o da tamam dedi ve hızlı bir şekilde bisikleti kuzenimin yanına sürdüm. Belki yardımcı olur falan dedim ama o ağlamaya başladı. Birazcık parkta durduk böyle ne yapacağımızı düşünüyoruz. Sonra oraya gittik ve kapalı olduğuna emin olduğum dış kapı, kendi kendine açılmıştı.
Evde hiç kimse yoktu ve dışarıdan açamazdık.
2 kapı vardı apartmana girmek için. Çocuklar öyle bir pozisyonda duruyorlardı ki 2 kapıyı da çok rahat görürlerdi ama oraya gittiğimizde o çocuklarda yoktu. Eve girdik ve 2 saat boyunca kendimize gelemedik.
Annem 15 dakika sonra falan gelmişti zaten ona heyecanlı heyecanlı bir anlatıyorum görmeniz lazım.
Gerçektende hayatım boyunca asla anlayamayacağım bir olay.

Elinde kanlı bıçak olan adam o 13 yaşındaki çocuğun arkasında mıydı?

Elinde kanlı bıçak olan adam o 13 yaşındaki çocuğun arkasında mıydı?

Hayır hocam arkadaki direğin arkasındaydı. Kafası ile gizlice gözetlediğini anladım ve elindeki bıçağı ise birazcık aşağıda tutuyordu. Benim onu gördüğümü görünce hemen kafasını geri çekti. Bıçağın kanlı olduğundan %70 eminim ama bıçak olduğundan %100 eminim.

5-6 yaşlarında babam bisiklet sürerken arkada metal seleye oturmuştum. Ayağım tekerleğe sıkışıp ters dönmüştü. 4 ay yürüyememiştim.

Benim de buna benzer kötü bir anım var. Ben küçükken köyde amcamın bisikletine binmiştim. Arkada oturmak için bir yer vardı sanırım. Sonra ayağım çok kötü olmuştu. Ters mi döndü bilmiyorum ama o bisikletim telerleğinin tellerinin arasına girdi. Sonra 2 ay falan emekleyerek yürüdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı