Herkese Teşekkürler!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
(İnşallah fazla etiketten konu kapanmaz.)
Sosyal'i birden bırakma kararı aldım. Öncelikle çok iyi bilgiler kaptığım ve güzel sohbetlerinden dolayı başta @Kerem00 olmak üzere @illedelinux @cengover_ekin @Arsenik @Dengesiz Kokarca @User not found @184424 @Linux Oyunda @Staj Yapan Donanımcı @Enes3078 @Murat5038 @Karamurselee @AlgoritMa @Cruslan @Motionless IN White @Samotne Ciasteczka @Jira @painkiller @Vavien. @acv @Vaas Montenegro @MotoruCalinanGaspçı @Clarence Morrow @292469 @Akif9748 @Beypazarı Maden Suyu @TéQ10 @Pokemon Ferhat @Adambey @Yararsız Üye @Tibrikci @Asrın_Tek @345291 @yika38 @Furkaninkosesi @TheYOLA @Elektrikci_Hasan @Alpha Centauri @Yener K. @Ribozom @passat @Sanch @261538 @Kayseri Mantısı @GreatestOfAlltimes @Polat_Alemdar @Merthella @myswagnotusual @296822 @350070 @Silinen üye @akiyorm @TheShelt @kerobey @HABAR @222744 @301230 @Furkan_D @Serendipity @TerabyteForever @unnamedington @Caner Uncu @Domocibu @Onur Altuğ Sever @Paveloyd @277662 @Perceival @Agresifrhyme @Bazinga Physicist @Lyrinx @Willem Flakkomenstein @Silinen üye @26318 @Megaton @detista @UBerk @Ellie Williams @bilinçli pars @kebabwaffe @Dovahkiin Dragonborn @Neverchanges @Furkan17TR @f3turan @Webcam kullanan insan @286313'e ve unuttuğum güzel insanlara sohbetlerinden ve verdikleri güzel bilgiler için teşekkür ediyorum.

Yetkili Ekipten @24099 @claus @enes.wtp @Mithat Berhan @Tim @SideWinder başta olmak üzere tüm yönetim ekibine teşekkür ediyorum. Forum yönetmek kolay değil.

Arkamda bunları bırakıyorum umarım birilerine yardımcı olur.

Lojistik dersleri
Linux Konular
Önerdiğim Filmler - Technopat Sosyal
Önerdiğim diziler - Technopat Sosyal
[Rehber] Yer İmlerini Başka Tarayıcıya Aktarma - Technopat Sosyal

Herkese çok teşekkürler, güzel günler geçirdim.

Son düzenleme:
Suriyeliler gidene kadar kalsaydın bari. :D Esprili yaklaşayım dedim biraz, kendine iyi bak. Burası olduğu gibi kalır, üyeler gelip geçidir. Her zaman derim bunu.

download.jpg

Dostum, seni çoğu gönderide görüyordum ve aktif bir kullanıcıydın neden bırakma kararı aldın yanlış anlama merakımdan sordum ama üzüldüm de umarım kalıcı değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı