Herkesi sahte sanmak

Telefon gerçek mi?

Bir psikoloğa gidin, böyle hissetmek çok anlamsız ama psikolojiden anlarım, yani belki de şuan üzgünsünüz onu bilemiyorum ama şu sözümü unutmayın; herkes sahte ise ben neden gerçeğim? benim onlardan farkım ne diye düşünün bir zaman sonra mantıksız gelip böyle düşünmeyeceksiniz.

Evet işte her zaman böyle düşünüyorum rahatlıyorum 2dk sonra gene aklıma geliyor adam akıllı bir şey yiyemedim kaç gündür hocam Yalova'da çok bildiğim bir psikolog yok.

Evet işte her zaman böyle düşünüyorum rahatlıyorum 2dk sonra gene aklıma geliyor adam akıllı bir şey yiyemedim kaç gündür hocam Yalova'da çok bildiğim bir psikolog yok.
İnternetten araştırmanızı öneririm, yakınımda olsaydınız keşke size çok yardımcı olmak isterdim. Ayıptır söylemesi OKB yendim sözlerim çok anlamlıdır yüz yüze olsak ücretsiz psikolog olurdum size.

İnternetten ne araştıracağım veya ne yazacağım.

Beyin kandırma işi bana göre mantık üzerine kurulu değildir. Kendinize bu düşüncenin ne kadar saçma olduğunu söyleseniz de, bu konuyla ilgili makale de yazsanız beyninizde kalan o şüphe sizi yiyip bitirir. O yüzden nedene odaklanmak yerine sonuca odaklanın. Diyelim ki etrafınızdaki herkes sahte, ben de dahil olmak üzere herkes bir robot. Bunun size ne etkisi var? Kaç yıldır yaşıyorsunuz ve bizim robot olmamızdan hiçbir zarar görmediniz. Geri kalan hayatınıza bizim robot olduğumuzu bilerek yaşayın. Bu gibi cümleler beyninizi kandırmanızı sağlar. Kandırmayı başardığınızdaki içinize çekeceğiniz derin nefes ve salgılanan dopamin de vücudunuzun size hediyesi olsun

Selamlar. Arkadaşlar ben herkesi sahte sanıyorum. Açıklamak gerekirse, sadece ben gerçek insanım diğerleri başka bir şey. Kafam alt üst oldu bu bir hastalık mıdır nasıl çözebilirim?

Yaşınız küçük olduğu ve saçma sapan bilim kurgu filmleri bulunduğu için bu konu üzerine düşmez ve düşünmez iseniz her bireyin aslında gerçek olduğunu ve bir yaşama amacı olduğunu düşünürseniz herhangi bir problem kalmaz. Ama sorunun üstesinden gelemiyorsanız ve belli bir süre sonra örneğin 1 hafta sonra hala aynı düşüncelere sahip kalırsanız ailenize konuyu belirtip profesyonel olarak bir hastanede psikolojik destek alabilirsiniz.

Hep böyle düşünüyorum ama olmuyor şu anda bile sahte insanlarla konuşuyor gibiyim öyle hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…