- Makaleler
- 3
Nasıl yani şimdi ben robot muyum?![]()
Tabii ki de hayır.
Son düzenleme:
Nasıl yani şimdi ben robot muyum?![]()
Çok fazla oyun oynuyor musun? Ne kadar sosyalsin? Belki de sadece dünyayı tek bir açıdan gördüğün için böyle düşünüyorsun oyunlarda falan başka karakterleri oynayıp onların düşüncelerini biliyorsun ama gerçek dünyada bir başkasının kafasından geçenleri bilemiyor, onun açısından hayatın nasıl gözüktüğünü bilmiyorsun ve bu da muhtemelen diğerlerinin sana sahte gözükmesine veya bir simülasyonda olduğun düşüncesi yaratıyor olabilir.
Benim tavsiyem sosyalleş ne kadar daha sosyal biri olursan hem böyle şeyler düşünücek vaktin olmaz hem de bu düşünce yavaş yavaş kırılır. Büyüdükçe de geçer hayata atıldıkça biraz daha hayatın gerçeklerini görünce düzelir muhtemelen.
Selamlar. Arkadaşlar ben herkesi sahte sanıyorum. Açıklamak gerekirse, sadece ben gerçek insanım diğerleri başka bir şey. Kafam alt üst oldu bu bir hastalık mıdır nasıl çözebilirim?
İnsanlarla sosyalleş arkadaş edin yani onlarla buluşun vakit geçirin.Hocam sosyalleş derken ne yapmam gerekiyor bilgisayarım yok oyun oynayamiyirumı.
İnsanlarla sosyalleş arkadaş edin yani onlarla buluşun vakit geçirin.
Arkadaşım yok hocam.
O zaman dediğim gibi bunun sebebi büyük ihtimalle bu. Bende psikolog değilim tabii ama bence hep kendi ailenizle ve kendinizle vakit geçirmekten dışardaki dünyayı kaçırıyorsunuz ve beyniniz sanki oyunlardaki gibi dışardaki dünyayı siz ilerledikçe spam oluyormuş gibi hayal edebiliyor olabilir. Hep kendi deneyimleriniz ve gördükleriniz var başka insanların yaşantılarını gördüklerini öğrendikçe onlarla bir şeyler paylaştıkça kafanızdaki bu algı yok olur bence.Arkadaşım yok hocam.
O zaman dediğim gibi bunun sebebi büyük ihtimalle bu. Bende psikolog değilim tabii ama bence hep kendi ailenizle ve kendinizle vakit geçirmekten dışardaki dünyayı kaçırıyorsunuz ve beyniniz sanki oyunlardaki gibi dışardaki dünyayı siz ilerledikçe spam oluyormuş gibi hayal edebiliyor olabilir. Hep kendi deneyimleriniz ve gördükleriniz var başka insanların yaşantılarını gördüklerini öğrendikçe onlarla bir şeyler paylaştıkça kafanızdaki bu algı yok olur bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.