Herkesin giydiği klişe hırka

• Konuyu başlatan sasi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 7.501
Herkes istediğini giyebilir bunu sorgulamak bize kalmadı. Bende sevmedim ama bana ne herkes istediğini yapar.

Abi sizin sorununuz ne biz onu giymen yasak giyemessin demiyoruz başından beri bunu kendi fikriyle değil çevresinin fikriyle yaptıkları ve bu yüzden onlara yakışmadıklarını belirtiyoruz gelip te, herkes bunu giyebilir ne var herkesin kendi seçim hakkı var, diye boş edebiyat kasmanız bu insanlara gereksiz cesaretten fazlasını sağlamıyor.

Son zamanlarda herkes alta fotoğrafını koyacağım tarzda hırkalar yelekler giymeye başladı ve sanırım artist olduklarını filan zannediyorlar. Ben görünce Allah affetsin çok utandım diyorum kendi içimde. Bizim zamanımızda en azından deri ceketler filan trendi bir kabadayılık akımı vardı en azından bunun tanımını bile koyamadım.

Eki Görüntüle 1565139

Bu tarzda yarış ceketleri var nascarın tasarladığı onlar bayağı güzel oluyor ama Türkiye'de daha patlamadı para yetmiyor diye onun dışında kolej ceketleri çoğu kişide çok kaba duruyor.

Bu tarzda yarış ceketleri var nascarın tasarladığı onlar bayağı güzel oluyor ama Türkiye'de daha patlamadı para yetmiyor diye onun dışında kolej ceketleri çoğu kişide çok kaba duruyor.

İşte bizde bilmem kaç sayfadır bu ucuz dandik sırf giymek için giyilen kolejlerin çok kaba çok uyumsuz durduğunu ve buna rağmen giyen kişilerin ego tavan yaptığı söylüyoruz ama bazı arkadaşlar ben yanlış yaptım diyemeyecek kadar acizler. Sonuç çok net ortadayken bile edebiyat yapıp anca rapor basıp 1 gün ceza atarlar çünkü en fazla bu olabiliyor bu kişiler.

Son zamanlarda herkes alta fotoğrafını koyacağım tarzda hırkalar yelekler giymeye başladı ve sanırım artist olduklarını filan zannediyorlar. Ben görünce Allah affetsin çok utandım diyorum kendi içimde. Bizim zamanımızda en azından deri ceketler filan trendi bir kabadayılık akımı vardı en azından bunun tanımını bile koyamadım.

Eki Görüntüle 1565139

Popüler kültür adamım. Ya sistem ne isterse onu giyersin ya sigma olup kendi istediğini giyersin😎

Son düzenleme:
Bir zamanlar herkesin giydiği geyikli ceket vardı bu ondan iyi.
B7E478BB-E378-41B8-B604-56D1EE694297.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı