Herkesin Mükemmel Bulduğu Arctis 5

Ayhan Tapucu

Centipat
Katılım
24 Haziran 2019
Mesajlar
1
YouTube'daki incelemelerden ve forumlardaki incelemelerden gaza gelip Arctis 5 2019 aldım fakat hiç beğenmedim. 7.1 kalitesi çöp adamın nerede olduğunu nereden geldiğini düzgün olarak anlamıyorsunuz. Yurtdışında ürünü yerden yere vurmuşlar. İnternetden 7.1 ses testi yaptım orada da çok kötü ses veriyor.
İade edemedim kulaklığı elimde kaldı. Sizce ürün bozukmu yoksa tüm modellerimi böyle insanlar daha önce 7.1 kullanmadıkları için beğenmişler. Sizin düşünceleriniz neler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ilk başta hata yapmışsınız sanal 7.1'le sağlıklı ses kasılmaz kimsede ses kasmak için 7.1 kulaklık önermez. FPS oyunları için 7.1 kulaklık öneren bu işi bilmiyordur yada alıcı illa 7.1 istediği için önerilmiştir. Piyasada gaming etiketli çok az fiyatını hakeden kulaklık var çoğu gaming etiketi basılıp ederinin 4-5 katı fiyatlara satılıyor. İşi bilenler Stüdyo kulaklıklara yöneliyor.
 
700+ Liraya Sanal Surround Kulaklık çok kötü bence. Kendi Sanal Surround Kulaklığımı 150-200 TL civarına aldım. 2-3 Sene oldu, hem iyi ses kastırıyor hem de hiç arızası yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı