Herkesin T.C. Kimlik bilgisi nasıl ortada dolaşıyor?

Çözülmeye uğraşılmıyor bence SQL açığı çözmek bu kadar zor olmamalı.
Hocam zaten SQL veritabanları zaten sen nerde saklarsan orda muhafaza oluyor. Sabit bir yeri falan yok. Yani, direkt yüksek güvenlikli ortamlarda depolanabilir. Mesela sadece devlet kurumlarının girdiği internet ağlarında falan depolanabilir.

Hocam zaten SQL veritabanları zaten sen nerede saklarsan orada muhafaza oluyor. Sabit bir yeri falan yok. Yani, direkt yüksek güvenlikli ortamlarda depolanabilir. Mesela sadece devlet kurumlarının girdiği internet ağlarında falan depolanabilir.

Evet ama umursamıyorlar işte Windows XP ile korursalar böylr olur verileri.

Hocam üstteki arkadaşın attığı videoda dolandırıcılık yaptığı söylenen arkadaş bile "doğru ifade verirseniz salıyorlar" diyor. Asıl sıkıntı burada gibi.

Ülkemizin adalet ve hukuk sistemi gün geçtikçe kötüleşiyor bu da onun bir örneği ya siz nerede gördünüz suçunu itiraf edipte serbest kalan birini Allah aşkına nerede bu adalet nerede bu hukuk ya bunun sorumlularına hakkımı helal etmiyorum.

Evet ama umursamıyorlar işte Windows XP ile korursalar böylr olur verileri.
Aslında bakarsanız umursamıyorlar değil bütçe ayırmıyorlar. Çoğu devlet kurumları yetersiz bütçeden dolayı can çekişiyor. Çoğunun binasından tut bilgisayarları, sistemleri millattan kalma. Hiçbiri yenilnememiş. Devlet büyükleri gelen vergileri falan her şeyi cebe indirme peşinde olursa böyle olur...

Anladım hocalarım ben bu ülkede daha fazla kalmak istemiyorum istere dünyanın en iyi ekonomisine sahip olsun gideceğim bir daha da dönmeyeceğim. Acımasız insanlar, kötü toplum, cahil halk, sorumsuz devlet. Bıktım artık bunlardan bu ülke hiç bir zaman düzelmeyecek gittikçe kötüye gidecek. Bu halkla çok çok çok zor.
Günaydın kanka.

Aslında bakarsanız umursamıyorlar değil bütçe ayırmıyorlar. Çoğu devlet kurumları yetersiz bütçeden dolayı can çekişiyor. Çoğunun binasından tut bilgisayarları, sistemleri millattan kalma. Hiçbiri yenilnememiş. Devlet büyükleri gelen vergileri falan her şeyi cebe indirme peşinde olursa böyle olur...

O sırada diyanet işleri...

Günaydın kanka.

Hocam her zaman böyleydi ama fırsat veriyordum belki düzelecek umut ediyordum falan ama gittikçe çok çok daha uzaklaşıyorum.

2015-2018 mernis, 2018-2021 egm, 2022 halk sağlığı yönetim sistemi (hsys)
Böyle bir ülkede yaşamak içler acısı. Afad için kullanılan uyarı panelini bile patlattılar diye biliyorum. ( olayların içinde olan birisiyim.)

Haklısınız hocam okullarımızda bile doğru düzgün bilgisayar yok bilişim teknolojileri bölümlerindeki bilgisayarlar çok eski devlet kurumları ise daha berbat hastanelerde Windows 7'den yukarı PC görmek çok zor maalesef durumumuz çok kötü ve gittikçede kötüleşiyor güç insanı değiştirir dedilerde inanmamıştık...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı