Herkeste mi iyi bir sistem var?

Şimdi soru biraz garip gelebilir ama anlamadığım bir şey var. Eskiden insanların PC'leri olmazdı, oyunları açmazlardı fakat şu an nereye baksam herkesin bir RTX 2060'ı var.
Ben mi çok eskidim yoksa insanlar çok mu zenginleşti?

Hocam bende 8 yıllık laptop var bu yüzden Windows 8.1 kullanıyorum.

Laptop ilk günkü gibi çalışıyor. ama WD 2 de 20 FPS veriyor. :(

@443652 Nasıl FPS artırılır diye konu açayım. Odyssey/Valhalla 2K çözünürlükte nasıl ultra 144 FPS oynanır? :D

Neyse kendi fikrime göre konuya cevap vereyim. Çoğu kişi hâlâ 1080P çözünürlükte oyunları oynuyorlar, bu çözünürlük de 2006 ya da 2007 yıllarında hayatımıza girdi. Bu kadar uzun süredir kullanılan bir çözünürlük olduğu için yeni nesillerdeki ekran kartları oyunları orta seviyedeki sistemlerde bile ultra detaylarda açabilmeye başladı. Çoğu kişide de ultra takıntısı yok, 4 yıllık GTX 1060'ı olan kişiler bile hâlâ bu çözünürlükte yeterli ayarlarla oyun oynayabiliyorlar.

Son düzenleme:
Hocam bende 8 yıllık laptop var bu yüzden Windows 8.1 kullanıyorum.

Laptop ilk günkü gibi çalışıyor. ama WD 2 de 20 FPS veriyor. :(

Evet benim de böyle üst rafta duran laptobum var hala çalışıyor bozmadı kendini 2006 Yılında satın almıştık sanırım, 14 yıl olmuş çalışıyor.
HP DV6 Serisi (Baloncuk kapaklı) 😁

2016-2020 arası bilgisayarım yoktu. R7 370'li ikinci el sistemim oldu sonradan GTX 1050 Ti'a yükselttim. Etrafımda sadece bir arkadaşımda RTX 2060'lı laptop var o da borçla aldı. Kimsenin zenginleştiği yok. Arkadaşım R3 2200G'li sistem toplamak için yazın çalışıyor. Bir diğer arkadaşım borçlarla alıyor. Bilgisayar herkesin ihtiyacı. Herkes imkanınca almaya çalışıyor. Yediğinden içtiğinden kısıyor.

Bu gece Far Cry 3 indirmiştim hevesle oyun kastı gittim kurcaladım bir şekilde 640x480 çözünürlük yaptım yine kastı sonra Ultra Low grafik ayarı modu bile yükledim yine adam gibi oynayamadım.

**** my Life.

Şimdi soru biraz garip gelebilir ama anlamadığım bir şey var. Eskiden insanların PC'leri olmazdı, oyunları açmazlardı fakat şu an nereye baksam herkesin bir RTX 2060'ı var.
Ben mi çok eskidim yoksa insanlar çok mu zenginleşti?

Globalleşen bir dünya var bu kadar diyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı