Hero vs TVS scooter

Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Özel Güvenlik
Herkese merhaba.
Bugün en gec yarın scooter alacağım.
Çinli değil Hint olsun malzemesi, işçilik daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hero dash 110 vs tvs jupiter 110.
Hero dash 125 vs tvs jupiter 125.
Alternatif RKS Sniper Pro X+135CC kilitli alabilirim
Bu 5 modelden birini alacağım.
Ehliyetim a (A1+A2) bu nedenle kac CC olduğu önemli degil.
Bütçe 70.000.

Sırasıyla sondan başa doğru;
RKS Sniper Pro X: 110-120km gören var.
Plastik kısmın birleştiği yer çatlıyor
tvs jupiter 125: Türkiye Mondial montaj.
Sıkça duyuyoruz montaj hatalari diye.
tvs jüpiter 110: Ön fren kampana klasik. Yokuş yukarı çıkmıyor gitmiyor diyenler olmuş!

Hero dash 125: Birkaç yerde krank kırdığını okudum. Tahminen montaj hatasi, yağsız kalması vb.

Hero dash 110; jupiter 110 yerine düşünüyorum. Disk fren görünüşü güzel ama cevremde kullanan yok.

Dash 125-jupiter 125 ve jupiter 110 sıkça görüyorum sokakta.
boy: 1.83 -kilo: 90- bütçe= 70.000
Yorumları bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim ilk motorum TVS Apache 180 idi yaklaşık 36k kilometre kullandım sattığımda 74K km de idi beni lastik patlamaları hariç yolda bırakmadı sadece bir kere gergiyi koparttım o da 50 TL gibi bir rakama takıldı muhtemelen UMA gruba geçmesinden ötürü grenaj kaynaklı TRIM sesleri grenajların esnemesi tarzı sorunlar yaşayabilirsiniz ama parça ve servis konusunda bir sorun yaşamazsınız. Şu an da Xtreme kullanıyorum motorum orijinal boyası tazyikli su ile direkt dökülüyor, ayrıca yerli montaj motor alacaksanız aldığınız gün takım taklavatı toplayın bağlantı yerlerini siz tekrar sıkın granajlar, egzoz ayaklıklar vs genelde gevşek oluyor vidalar düşüyor.

Bu arada Tvsnin ntorq modelini de bence değerlendirmeye alın hepsinden güzel ve donanımlı duruyor

Son düzenleme:
Abi düet'i dash'e karşı neden elediğini sorabilir miyim? Ben de o motorlar arasındayım da senin ne düşündüğünü merak ediyorum.

Hero Dash veya Düet öneririm. Çok dayanıklı ve yüksek kmlere kadar götüren motorlardır, kolay kolay arıza yapmazlar ve sizi yolda bırakmazlar, tamiri kolay ve zahmetsizdir, bildiğim kadarıyla grenajı sacdan yapıldığı için herhangi bir göçükte vurarak düzeltebilirsiniz, parçaları ucuz ve her yerde bulunur, eğer parça sipariş ettiyseniz 3 iş günü içinde gelmezse size bedavaya veriyorlar, torkları iyi, az yakar.

Kısaca Hero markasının motorlarına kuryeler bile bir cacık yapamıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı