Muhtemelen getirirler.
Aynen hocam, hatta sonbahar gibi maske uygulamasına tekrar başlarlar böyle devam ederse.Vakalar arttığı için mi?
Bence artık normal grip gibi davranılıyor koronaya. HES ve maske zorunluluğun geri geleceğini sanmıyorum.Aynen hocam, hatta sonbahar gibi maske uygulamasına tekrar başlarlar böyle devam ederse.
Saçmalamayın hocam daha geçen ay bir akrabam hastaneden çıkamadı 2 hafta, hatta ölecek falan sandık. Evet kişiden kişiye değişiyor ancak hafife alınacak bir şeyi yok bence.Bence artık normal grip gibi davranılıyor koronaya. HES ve maske zorunluluğun geri geleceğini sanmıyorum.
Hocam binde bir neredeyse bu kadar ağır geçirenlerin sayısı artık. Çoğu kişi aşılardan sonra daha hafif geçirmeye başladı. Kendim de bir sefer korona oldum, bir gün yatak döşek yattım, sonraki gün ayaktaydım. Kronik rahatsızlığı olan kişiler ve yaşlılar dışında artık çok tehlikeli değil diye biliyorum.Saçmalamayın hocam daha geçen ay bir akrabam hastaneden çıkamadı 2 hafta, hatta ölecek falan sandık. Evet kişiden kişiye değişiyor ancak hafife alınacak bir şeyi yok bence.
Öyle tabii, ancak yine de bitmiş gibi davranacaklarını sanmıyorum.Hocam binde bir neredeyse bu kadar ağır geçirenlerin sayısı artık. Çoğu kişi aşılardan sonra daha hafif geçirmeye başladı. Kendim de bir sefer korona oldum, bir gün yatak döşek yattım, sonraki gün ayaktaydım. Kronik rahatsızlığı olan kişiler ve yaşlılar dışında artık çok tehlikeli değil diye biliyorum.
Bitti demedim ki? Grip gibi artık dedim. Grip bitmiş gibi davranmıyor kimse, grip de bitmedi zaten. Ama ona özel maske vb eylem alınmıyor.Öyle tabii, ancak yine de bitmiş gibi davranacaklarını sanmıyorum.
Eğer bir yerde salgın olursa, mahalle köy şehir vb. Orası karantinaya alınır. Sokağa çıkma yasağı uygulanır belki maske yasağı getirilir. Bunlar herhangi bir hastalık ‘SALGIN’ olur ise gerçekleşir. Korona da hastalık ama yine toplumda salgın haline gelirse bu eylemler uygulanır.Bitti demedim ki? Grip gibi artık dedim. Grip bitmiş gibi davranmıyor kimse, grip de bitmedi zaten. Ama ona özel maske vb eylem alınmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.