Hesaba bıçak nasıl çekilir?

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Arkadaşlar CSFloat aracılığıyla bıçak alacağım fakat hesabımda takas banı bulunuyor. 1 haftalığına fakat gelen uygun teklifleri kaçırıyorum bu sebepten ötürü. Alıp nasıl çekerim hesaba veya bir tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar CSFloat aracılığıyla bıçak alacağım fakat hesabımda takas banı bulunuyor. 1 haftalığına fakat gelen uygun teklifleri kaçırıyorum bu sebepten ötürü. Alıp nasıl çekerim hesaba veya bir tavsiyeniz var mı?

Bıçağı önce CSFloat hesabınıza alıyorsunuz sonra takas banı bittiğinde kendi hesabınıza çekebiliyorsunuz.

Bıçağı önce CSFloat hesabınıza alıyorsunuz sonra takas banı bittiğinde kendi hesabınıza çekebiliyorsunuz.

Hocam şimdi ben bıçağı CSFloat hesabıma aldım. Satıcının satışı kabul etmesi bekleniyor diyor. Ama Steam hesabımda 5 günlük takas banı var. Paraza girdiğimde aldığım biçağın satıldığını görüyorum. Muhtemelen bende olduğu için ama şeyi anlamadım. Direk çekmeden istediğimiz kadar bekletebilir miyiz? Satıcı gönderdikten sonra bir de geri çekme ihtimali var. Çok tedirginim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı