Çözüldü Hesaba erişim olmadığında bilet açmak için yeni hesap oluşturulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EkmekArasıRam

Decipat
Makaleler
15
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1 adet ekmek. 5-6 Tane ram.
Meslek
Freelancer
Yeni bir özellik eklendi son zamanlarda. Biletler.
Peki ya benim hesabıma erişimi/şifremi kaybettiğimde bilet açmak için illa yeni hesap mı gerekir? Yoksa bir hesaba gerek olmadan bilet açabiliyor muyuz?

Çözüm
Merhaba,

Hesabınızın şifresini unuttuğunuz ve kurtarma yapmak istediğiniz durumlarda yeni bir hesap açmak yerine öncelikle Şifremi Unuttum kısmından kurtarma yapmayı denemelisiniz. Hesabınızın güvenliğinden siz sorumlu olduğunuzdan dolayı yeni bir hesap açmanız durumunda uyarı almanız muhtemel.

Hesaba erişiminiz mümkün olmadığında bilet açmanız da mümkün değil. Böyle bir durumda kaldığınızda ilk olarak normal kurtarma yöntemlerini denemelisiniz ve gerekirse bizlerle mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz.
Merhaba,

Hesabınızın şifresini unuttuğunuz ve kurtarma yapmak istediğiniz durumlarda yeni bir hesap açmak yerine öncelikle Şifremi Unuttum kısmından kurtarma yapmayı denemelisiniz. Hesabınızın güvenliğinden siz sorumlu olduğunuzdan dolayı yeni bir hesap açmanız durumunda uyarı almanız muhtemel.

Hesaba erişiminiz mümkün olmadığında bilet açmanız da mümkün değil. Böyle bir durumda kaldığınızda ilk olarak normal kurtarma yöntemlerini denemelisiniz ve gerekirse bizlerle mail yoluyla iletişim kurabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı