Steam Hesaba farklı ülkelerden giriş yapılıyor

TheRelAx

Hectopat
Daha fazla  
Her şey bugün CS2'yi son aktiviteler kısmında görmem ile oldu. Ben CS2 oynamadım. Bugün sadece i kere indirdim girdim. Sonra sildim beğenmedim. Ama nasıl oldu diye merak ettim. Araştırdım. Login History'ye baktım. Steam'den başta Rusya'dan Türkiye'nin neredeyse her ilinden bir login vardı. Kendi loginimi bile bulamadım (Ankara'dayım) panikle şifre ardından Steam mobil uygulamasını sildim ve daha güvendiğim bir cihaza kurdum. Orada aktif hale getirdim. Mail şifre değiştirdim. Sonra bir anda login history silindi. Sadece "error" yazıyordu. Ardından Steam augmentinden şunu gördüm.

1698259789976.png

1698259730055.png

Dosya Ekleri

• 1698259892174.png
    1698259892174.png
    23,3 KB · Görüntüleme: 63
Her şey bugün CS2'yi son aktiviteler kısmında görmem ile oldu. Ben CS2 oynamadım. Bugün sadece i kere indirdim girdim. Sonra sildim beğenmedim. Ama nasıl oldu diye merak ettim. Araştırdım. Login History'ye baktım. Steam'den başta Rusya'dan Türkiye'nin neredeyse her ilinden bir login vardı. Kendi loginimi bile bulamadım (Ankara'dayım) panikle şifre ardından Steam mobil uygulamasını sildim ve daha güvendiğim bir cihaza kurdum. Orada aktif hale getirdim. Mail şifre değiştirdim. Sonra bir anda login history silindi. Sadece "error" yazıyordu. Ardından Steam augmentinden şunu gördüm.

Eki Görüntüle 1990088

Eki Görüntüle 1990085
İlk öncelikle geçmiş olsun. Sorununuzu tam anlayamadım lakin yaptığınız şeyler zaten hesabı korumak için yeterli. Eğer virüs vb. yediyseniz kaspersky yada temiz bir format işinizi görür. Eğer ban yemekten çekiniyorsanız CS2'yi tekrar kurup trust factorunuzu kontrol etmenizde fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı