Hesaba tanınmayan cihazdan giriş yapıldı

Mrtrengh

Centipat
Daha fazla  
E-posta hesabıma nexos adlı bir cihazdan giriş yapılmış, yaklaşık 23 dakika sonra Google'ın güvenlik uyarısını gördüm ve direk cihazı e-postadan çıkartarak şifremi değiştirdim, çift aşamalı doğrulamayı açtım ve kurtarma e-postası ekledim. Telefonuma "Avast" programından virüs taraması yaptım ve birazdan Windows Defender'dan bilgisayarımı taratacağım. Sizce bir şey olur mu, yapmam gereken başka bir şey var mı?

Yapmanız gereken her şeyi yapmışsınız. Bunları daha önceden yapmalıydınız. Eğer aktif antivirüs kullanmıyorsanız bir tane edinmeniz iyi olur. Birde mümkün olduğunda şifreyi atla seçeneğini kapatın. Yedek kodlarınızı indirin. Güvenli bir yerde dursunlar.

1752236695364.png

Sağ olun hocam, peki sizin önerdiğiniz bir antivirüs programı var mıdır? (pc/mobil) şu an galiba Avast 7/24 olarak telefonda aktif ama emin değilim. Avast'ın geniş bir veri tabanı olduğunu bildiğim için ilk tercihim o olmuştu, daha iyi bir alternatif var mıdır?

Sağ olun hocam, peki sizin önerdiğiniz bir antivirüs programı var mıdır? (pc/mobil) şu an galiba Avast 7/24 olarak telefonda aktif ama emin değilim. Avast'ın geniş bir veri tabanı olduğunu bildiğim için ilk tercihim o olmuştu, daha iyi bir alternatif var mıdır?
Bilinen bir antivirüs kullanman iyidir. Forumda herkes pc tarafında Kaspersky öneriyor. Ama sen sevdiğin beğendiğin bir antivirüs varsa onda kalabilirsin eğer bilindik bir antivirüs ise. Mobil tarafında çoğu antivirüs paralı. Eğer ücretsiz kullanmaya kalktığın zaman sadece tarama yapmana olanak sağlıyorlar. Aktif web ve dosyaları tarayan ücretsiz Sophos Intercept X for Mobile uygulamasını biliyorum başka varsa birileri aydınlatır.

Ben Kaspersky kullanıyorum gayet güzel ama daha fazla paran varsa ESET öneririm Kaspersky bir tık fiyat performans. Bu arada zaten ikisinin de deneme sürümü var istersen ikisini de dene hangisi hoşuna giderse onu kullan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı