YouTube Hesabı banlandı

BlackSword

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 2017'de açtığım hesabım herhangi bir nefret söylemi yorum yapmadığım veya içerik paylasmadigim halde kalıcı banlandi.
Hangi içerik yüzünden kapatıldığı da söylenmiyor. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ticket attın mı?

Merhaba Ali,

Ben kanalimda herhangi bir içerik paylasmadim lütfen bana nefret söylemi yaptığımı iddia ettiğiniz içeriği yollar mısınız yoksa kanalımı tekrar açar mısınız dedim.

Aşağıdaki içerikle ilgili itirazınızı inceledik:

Kanal: Negrosword.

Kanalınızı dikkatlice inceledik ve nefret söylemi politikası hükümlerini ihlal ettiğini doğruladık. Son derece üzücü bir gelişme olduğunun farkında olmakla birlikte, YouTube'u herkes açısından güvenli bir platform hâline getirmek için çalıştığımızı hatırlatmak isteriz.
Bu durumun kanalınıza etkisi.

Kanalınız, YouTube'da yeniden etkinleştirilmeyecek.

Merhaba Ali,

Ben kanalimda herhangi bir içerik paylasmadim lütfen bana nefret söylemi yaptığımı iddia ettiğiniz içeriği yollar mısınız yoksa kanalımı tekrar açar mısınız dedim.

Aşağıdaki içerikle ilgili itirazınızı inceledik:

Kanal: Negrosword.

Kanalınızı dikkatlice inceledik ve nefret söylemi politikası hükümlerini ihlal ettiğini doğruladık. Son derece üzücü bir gelişme olduğunun farkında olmakla birlikte, YouTube'u herkes açısından güvenli bir platform hâline getirmek için çalıştığımızı hatırlatmak isteriz.
Bu durumun kanalınıza etkisi.

Kanalınız, YouTube'da yeniden etkinleştirilmeyecek.

Kanal ismi yabancılarda zenci kişilere hakaret olarak kullanılıyor.

Aga kanal isminden banlanmışsın işte gayet bariz nedeni ;D

Lann kanal ismi negrosword yanlış yazmışım necrosword olacakti o xhdbdjd bunun için mi atmışlar.

Arkadaşlar konuyla alakalı mail gönderdim beklemedeyim.
Attigim mail.
Subject: Appeal Against Account Suspension
Dear YouTube Team,

Previously, I inquired about the reason for my channel's suspension. I have now understood that the suspension was due to the name of my channel, "NegroSword." When I named the channel, I made a typo. It was supposed to be "NecroSword," a mythical sword from Greek mythology. I was unaware of the meaning of "negro."

Please accept my sincere apologies. I had no ill intentions. I kindly request that the action taken against my YouTube channel be reconsidered and reversed upon changing the channel name.

Channel URL: My YouTube Channel

Thank you for your understanding.

Sincerely,
Ali

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı