EA App Hesabı çalındı

Ea yazdım 2 defa onu beklemiyorum şu an benim epic games gitmiş onu bekliyorum ubisoft gitmişti onu aldım şu anlık 2 hesap kaldı
ya işin kötü kısmı benim hesapta bf 1 bf 5 fifa 24 var bunlar gider mi ondan korkuyorum bf 1 ve bf5 i steamden almıştım fifa 24ü de epic gamesten almıştım yeni hesap açsam onları oradan kaldığı yerden oynamaya devam edebilir miyim acaba

Hangi site hocam.
dodi veya fitgirl

bizim Türkiye crack sayfaları da güvenilir olduğu için o 2 yerden alıyor torrentleri

Steam ya da başka bir platformdan aldıysan sıkıntı olmaz he yeni bir hesap açarsan büyük ihtimal levelin gider BFdeki

Bende kastim da artık umrumda değil benim epic games 70 80 yakın oyun vardı onları alayım EA umrumda değil
deliricem ya 100 leveldim olm hayvan gibi kasmıştım hesabı

Ben 140 level galiba bf 1 de

Epic'te 3 günde cevap yazarım dedi bugün 3 gün inşallah yazacak

Bende kastim da artık umrumda değil benim epic games 70 80 yakın oyun vardı onları alayım EA umrumda değil

Ben 140 level galiba bf 1 de

Epic'te 3 günde cevap yazarım dedi bugün 3 gün inşallah yazacak
inşallah sende alırsın kanka

kanka ea hesabımı aldım önce git kendine yedek hesap aç ordan eahelp kısmından uygun seçeneği seç orda seni bir sayfaya atacak sen case oluşturunca bir sayfa çıkacak yani, sonra da orda bir mesaj kutusu olacak orada mesaj kutusunda sıranı bekleyeceksin ama bu olurken asla kapatma interneti pcyi sayfaları vs sıra gelince hemen yazıyorlar 2 dakikada aldım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…