EA App Hesabı çalındı

Kanka EA hesabımı aldım önce git kendine yedek hesap aç oradan eahelp kısmından uygun seçeneği seç orada seni bir sayfaya atacak sen case oluşturunca bir sayfa çıkacak yani, sonra da orada bir mesaj kutusu olacak orada mesaj kutusunda sıranı bekleyeceksin ama bu olurken asla kapatma interneti PC'yi sayfaları vs sıra gelince hemen yazıyorlar 2 dakikada aldım vallahi

Sağ ol kardo vallahi bütün hesapları kurtaracağım şimdi

Bir kısmı anlayamdım bir yazı oluşturdum resim atım beklememi lazım

Son düzenleme:

Bir kısmı anlayamdım bir yazı oluşturdum resim atım beklememi lazım
öncelikle yazıyı ingilizce yaz Türkçe yanıt vermiyorlar destekleri yok yani ve ayriyeten ise eğer elinde mailin falan farklı olduğuna dair ss varsa onu gönder onu da şöyle yapabilirsin; giriş yaparken e postanı yaz sonra giremeyeceksin büyük ihtimalle sonra da parolamı değiştire bas orada senden mail ya da kullanıcı adı isteyecek eğer biliyorsan kullanıcı adını yaz değişmemişse sana hangi maile kod gideceği yazacak onu ss alır adamlara atarsın benim mailim değişti diye

öncelikle yazıyı ingilizce yaz Türkçe yanıt vermiyorlar destekleri yok yani ve ayriyeten ise eğer elinde mailin falan farklı olduğuna dair ss varsa onu gönder onu da şöyle yapabilirsin; giriş yaparken e postanı yaz sonra giremeyeceksin büyük ihtimalle sonra da parolamı değiştire bas orada senden mail ya da kullanıcı adı isteyecek eğer biliyorsan kullanıcı adını yaz değişmemişse sana hangi maile kod gideceği yazacak onu ss alır adamlara atarsın benim mailim değişti diye
Ben o bize ulaşın kısmindan bahsediyorsan 4 kere yaptım case kısmına baktığım zaman hiç bir göremedim

bu kısımda hiç bir ye yok

Burada her şeyimi yazıdım EA heabımı benim olduğu kanıtlı bir fotoğraf gönderdimlakin case kısmı gözükmüyor

En son atğım fotoğraf geliyor bekledim 10 25 dk yok cevap yok

Dosya Ekleri

• 1754692521839.png
    1754692521839.png
    151,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 1754692652638.png
    1754692652638.png
    292,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20250809_020614.jpg
    IMG_20250809_020614.jpg
    170,7 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Ben o bize ulaşın kısmindan bahsediyorsan 4 kere yaptım case kısmına baktığım zaman hiç bir göremedim

Burada her şeyimi yazıdım EA heabımı benim olduğu kanıtlı bir fotoğraf gönderdimlakin case kısmı gözükmüyor

Kanka o sayfada olması lazım ekranda senin ticket numaran olması gerek orda bir yerde ya keşke hatırlasam tarif edebilsem ya

Change help topic kısmına bi basıp baksana neler var

Kanka EA hesabımı aldım önce git kendine yedek hesap aç oradan eahelp kısmından uygun seçeneği seç orada seni bir sayfaya atacak sen case oluşturunca bir sayfa çıkacak yani, sonra da orada bir mesaj kutusu olacak orada mesaj kutusunda sıranı bekleyeceksin ama bu olurken asla kapatma interneti PC'yi sayfaları vs sıra gelince hemen yazıyorlar 2 dakikada aldım vallahi.

Hayırlı olsun hocam.

Hocam aynı sorun bende de var yazıyorum ama Case'de gözükmüyor ticket numarası vermiyor.

Hocam galiba buglı o ya bende çıktı şimdi

Kanka o sayfada olması lazım ekranda senin ticket numaran olması gerek orada bir yerde ya keşke hatırlasam tarif edebilsem ya

Change help topic kısmına bir basıp baksana neler var

Ya EA yoğunluktan dolayı galiba küçük kuzenim var gitti ekranı kapattı şimdi yeniden uğraşıyorum

Hocam aynı sorun bende de var yazıyorum ama Case'de gözükmüyor ticket numarası vermiyor.
Yoğunluktan olayı olabilir

Hocam galiba buglı o ya bende çıktı şimdi.

Ya EA yoğunluktan dolayı galiba küçük kuzenim var gitti ekranı kapattı şimdi yeniden uğraşıyorum.

Yoğunluktan olayı olabilir.

Eğer çözerseniz zahmet olmazsa buraya nasıl yaptığınızı anlatır mısınız benim de başıma geldi de.

Eğer çözerseniz zahmet olmazsa buraya nasıl yaptığınızı anlatır mısınız benim de başıma geldi de.

Yok hocam bulmadım küçük kuzenim kapattığıdan belli 15 kere denedim oluşturamadım Ubisoft anında cevap veriyordu direk aldım hesabı EA nasıl bir şeyse bu bilet sistemi çok kötü yapmış video yok yeni sistemle ilgili

Technopat Haberler

Geri
Yukarı