SmbAhmet Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #81 Enes 192 dedi: Ben gidip geçmiş satın alımıda atmıştın. Daha sonra tüm bilgiler falan atım. Genişletmek için tıkla... Bende keyleri yok Steam'den aldım SS'ini attım belki ondandır ama baska nasıl bir sekilde atacağımki. SmbAhmet dedi: Bende keyleri yok Steam'den aldım SS'ini attım belki ondandır ama baska nasıl bir sekilde atacağımki. Genişletmek için tıkla... Ubisoftan günahını bile alamazsınız bunu anladım ubisoftan alabildiğiniz için çok şanslısınız. Son düzenleme: 10 Ağustos 2025
Enes 192 dedi: Ben gidip geçmiş satın alımıda atmıştın. Daha sonra tüm bilgiler falan atım. Genişletmek için tıkla... Bende keyleri yok Steam'den aldım SS'ini attım belki ondandır ama baska nasıl bir sekilde atacağımki. SmbAhmet dedi: Bende keyleri yok Steam'den aldım SS'ini attım belki ondandır ama baska nasıl bir sekilde atacağımki. Genişletmek için tıkla... Ubisoftan günahını bile alamazsınız bunu anladım ubisoftan alabildiğiniz için çok şanslısınız.
Y yusufmy Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #82 Enes 192 dedi: sen 2dk dedin ya ban 135 dk diyor chat beklemelisin diye galiba alamaycam ea kadar kötü bir destek yeri görmedim vpn denedim 140 dk diyor daha sonrası yok Genişletmek için tıkla... yok yok alırsın bende de 155 dk diyordu 7 saat sonra chat açıldı aldım kanka 2 dakikada alabildiniz mi ne yaptınız arkadaşlar ne durumda hesaplarınız SmbAhmet dedi: Bende keyleri yok Steam'den aldım SS'ini attım belki ondandır ama baska nasıl bir sekilde atacağımki. Ubisoftan günahını bile alamazsınız bunu anladım ubisoftan alabildiğiniz için çok şanslısınız. Genişletmek için tıkla... ubisoft çok karaktersiz bir firma benim kurduğum hesabın sahibi olmamı kanıtlamamı istiyorlar kanıt atıyorum ihtar veriyorlar Enes 192 dedi: dava numaran derken ben 2 saat daha bekleyecem gibi benim vpn yaptığım yazıya 11 yazdım 17 de cevap vermeye çalışmışlar Genişletmek için tıkla... naptın alabildin mi o görsel bende de oldu kanka hiç kapama yenileme dursun öyle chat düşüyor oraya bir süre sonra Son düzenleme: 13 Ağustos 2025
Enes 192 dedi: sen 2dk dedin ya ban 135 dk diyor chat beklemelisin diye galiba alamaycam ea kadar kötü bir destek yeri görmedim vpn denedim 140 dk diyor daha sonrası yok Genişletmek için tıkla... yok yok alırsın bende de 155 dk diyordu 7 saat sonra chat açıldı aldım kanka 2 dakikada alabildiniz mi ne yaptınız arkadaşlar ne durumda hesaplarınız SmbAhmet dedi: Bende keyleri yok Steam'den aldım SS'ini attım belki ondandır ama baska nasıl bir sekilde atacağımki. Ubisoftan günahını bile alamazsınız bunu anladım ubisoftan alabildiğiniz için çok şanslısınız. Genişletmek için tıkla... ubisoft çok karaktersiz bir firma benim kurduğum hesabın sahibi olmamı kanıtlamamı istiyorlar kanıt atıyorum ihtar veriyorlar Enes 192 dedi: dava numaran derken ben 2 saat daha bekleyecem gibi benim vpn yaptığım yazıya 11 yazdım 17 de cevap vermeye çalışmışlar Genişletmek için tıkla... naptın alabildin mi o görsel bende de oldu kanka hiç kapama yenileme dursun öyle chat düşüyor oraya bir süre sonra
Z Zabarius Femtopat Katılım 9 Ağustos 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #83 Bende şu an sizlerin yaptığınız adımları yaptım şu anki vaziyet bu 105 dakika oldu umarım bu gece geri dönerler. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı4757.JPG 24 KB · Görüntüleme: 14
Bende şu an sizlerin yaptığınız adımları yaptım şu anki vaziyet bu 105 dakika oldu umarım bu gece geri dönerler.
Y yusufmy Centipat Katılım 1 Aralık 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #84 Zabarius dedi: Bende şu an sizlerin yaptığınız adımları yaptım şu anki vaziyet bu 105 dakika oldu umarım bu gece geri dönerler. Genişletmek için tıkla... dönerler ama bende 7 saat sonra dönmüşlerdi sizde ne kadar olur bilmiyorum inşallah bir an önce hesaplarınızı geri alırsınız
Zabarius dedi: Bende şu an sizlerin yaptığınız adımları yaptım şu anki vaziyet bu 105 dakika oldu umarım bu gece geri dönerler. Genişletmek için tıkla... dönerler ama bende 7 saat sonra dönmüşlerdi sizde ne kadar olur bilmiyorum inşallah bir an önce hesaplarınızı geri alırsınız