Steam Hesabı çalındıktan sonra ne yapılmalı?

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce Steam hesabım çalındı ve hiçbir şekilde hesabımı kurtaramıyorum. Elim kolum bağlandı resmen ben hesabımın çalındığı gün ticket açtım ve bir tavsiye üzerine Steam'ın bana attığı kış yaz indirimleri için gelen e postasına geri gönüş yaptım, hesabım çalındı yardım edin diye ve bana Steam tarafından bir e-posta gönderildi. O e postaya da aynı cümleleri yazdım fakat 2 gündür hiçbir yerden dönüş alamadım Steam'ın e-posta üzerinden bana attığı ticket linkine tıkladığımda ise görseldeki hataları alıyorum. Ne ticketi iptal edebiliyorum ne de hesabımı kurtarabiliyorum. Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• IMG_1416.png
    IMG_1416.png
    123,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1417.png
    IMG_1417.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 43
2 gün önce Steam hesabım çalındı ve hiçbir şekilde hesabımı kurtaramıyorum. Elim kolum bağlandı resmen ben hesabımın çalındığı gün ticket açtım ve bir tavsiye üzerine Steam'ın bana attığı kış yaz indirimleri için gelen e postasına geri gönüş yaptım, hesabım çalındı yardım edin diye ve bana Steam tarafından bir e-posta gönderildi. O e postaya da aynı cümleleri yazdım fakat 2 gündür hiçbir yerden dönüş alamadım Steam'ın e-posta üzerinden bana attığı ticket linkine tıkladığımda ise görseldeki hataları alıyorum. Ne ticketi iptal edebiliyorum ne de hesabımı kurtarabiliyorum. Ne yapmam lazım?

Hocam desteğe 2-3 tane eski fişinizi gönderin, ilk gmailiniz ya da isminiz falan varsa onları yazın. Çok büyük ihtimalle 1-2 güne verirler geri.

Yeni bir ticket oluşturabilirsin. Oyun aldığının fişleri varsa e posta adresinde onları steam desteğe ilet hesabını geri veriyorlar.

Yeni bir ticket oluşturabilirsin. Oyun aldığının fişleri varsa e-posta adresinde onları Steam desteğe ilet hesabını geri veriyorlar.

Hocam ticket oluşturamıyorum işte fotoğraftaki hatayı veriyor bu arada fatura demişken geçen sene haziran ayında aldığım 2 tane oyunun faturaları duruyor gmailimde onları SS alıp tickete koyacağım geri verirler herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı