Çözüldü Instagram Hesabı kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 1-2 gün önce Instagram hesabım askıya alındı. Birbiriyle hiçbir bağlantısı olmayan arkadaşlarımın da hesapları askıya alındı fakat itiraz edilince açıldı. Bende itiraz ettim nafile, hesabımı kapattılar. Yanında 3-4 tane daha hesabım vardı onlarda askıta alınmış. Çok önemli olmadığı için sadece tek bir hesabı kurtarmaya odaklandım fakat olmadı. Yeni bir hesap açtım ne biriyle konuştum ne de bir şey yaptım o da askıya alındı. IP ban yedim sanırım, tek bir Instagram kullanıyordum artık onu da kullanmıyorum, giremiyorum. Canım sıkıldı bu konuya. Hesap açtıran insanlar var bir tanesi 400 diyor bir tanesi 7 k olur diyor. Ne yapmalıyım? Hesabı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Hocam,ben daha yeni açtığım hesabı 1995 falan yazmıştım bunu da askıya aldılar,kimlik doğrulaması istediler yaş tutmuyor zaten kesin kapatırlar hesabı diye yapmadım askıda bekliyor hala.Kafayı yiyeceğim en sonunda.Yarın arkadaşın telefonundan yapacağım.Yarın detaylı şekilde yardımcı olur musunuz rica etsem ?
Hocam yeni Gmail hesabı açıp evde en az instagramla uğraşan birinden yeni hesap açın. Dediğim gibi açar açmaz hiç istek atmayın. Özellikle takipleşmediğin kişilere hiç mesaj atma. Bu şekil boşta dursun hesap. Yeni hesapları bot sanıp direkt kapatmaya çalışıyorlar.
Yeni hesap açınca banlanıyor, emin olun hesap umurumda değil. Mesajlar da umurumda değil artık hocam. Yeni hesap açınca hesabın kapanması ve takip ettiklerimi bulamamam büyük korkum.

Verileri indir diye bir seçenek vardı ne işe yarıyor o?

DM'lerinde ya da postlarinda olan fotolari atiyor sadece bir ise yaramiyor.

Yeni hesap açınca banlanıyor, emin olun hesap umurumda değil. Mesajlar da umurumda değil artık hocam.Yeni hesap açınca hesabın kapanması ve takip ettiklerimi bulamamam büyük korkum.

Verileri indir diye bi seçenek vardı ne işe yarıyor o ?
"Verileri İndir" seçeneği Instagram'a yüklediğiniz fotoğraf, video, attığınız mesajlar, yorumlar ve benzeri sizin hakkınızda toplanan verilerin bir kopyasını indirmeye yarar. Takip ve takipçilerinizin listesine erişebilirsiniz ama geri getiremezsiniz maalesef.

Devam etsek edelim,yol kapalı :D Bu arada itemsatıştan falan alınan hesaplar güvenilir oluyor mu ? Ona göre alayım kendine göre düzenleyip yine tanıdıklarıma takip isteği atacağım olmadı.Hesap ban yer mi ayrıca ?

Çok basit bir mantık. Geçmişte açılmış Instagram hesabı fake hesap barajından kolaylıkla geçiyor ve güvenilir hesap olarak kapatılma riski çok düşük oluyor.

Özellikle 5 TL'ye de mevcut diye bir yazı yazdım ki söylediğim yanlış anlaşılmasın. 10'a yakın hesap kapattırıp bu taktikle kurtuldum. Anası değil babası değilim dümdüz bir tavsiye veriyorum. Bomboş linç kültüründen kurtul.
5TL vereceğine gitsin yeni hesap açsın diyorum bende. Asıl siz beni anlamıyorsunuz. Halen linç kültürü falan diyorsunuz hocam. Mesela parayı verirse o hesapta kapanırsa ne olacak?

"Verileri İndir" seçeneği Instagram'a yüklediğiniz fotoğraf, video, attığınız mesajlar, yorumlar ve benzeri sizin hakkınızda toplanan verilerin bir kopyasını indirmeye yarar. Takip ve takipçilerinizin listesine erişebilirsiniz ama geri getiremezsiniz maalesef.

Nasıl erişeceğim hocam o listeye benim için tek önemli olan takipçiler.

Artı -1 Eksi
Çözüm: Durduk Yere Kapanan Instagram Hesaplarına Çözüm

Konuya ait tek çözümü bu konumda paylaştım, hesabınızı sınırsız süreli olarak itiraz etme ekranı kapalı olarak kapattılarsa bile buradan açabilirsiniz.

Gidip 2012 hesaplara 10TL-20TL vermenize gerek yok, hepsi sanalcıların sistemler üzerinden açılmamış gmailler ve kullanıcı adlarını eşleştirip açtığı hesaplar ilk mail size ait olmayacak.

(Destek ile hesap açılımı sonrasında Apple sayfasından Refund isteyebilirsiniz.)

Çok kafam karıştı meta’ya mı bağlanayım yoksa itemsatıştan hesap mı alayım ? Eğer güvenilir olup hesap kapanmayacaksa alayım.Olmadı arkadaş hesap açıp bana versin,ban yer miyim ?

Çözüm: Durduk Yere Kapanan Instagram Hesaplarına Çözüm

Konuya ait tek çözümü bu konumda paylaştım, hesabınızı sınırsız süreli olarak itiraz etme ekranı kapalı olarak kapattılarsa bile buradan açabilirsiniz.

Gidip 2012 hesaplara 10TL-20TL vermenize gerek yok, hepsi sanalcıların sistemler üzerinden açılmamış Gmail'ler ve kullanıcı adlarını eşleştirip açtığı hesaplar ilk mail size ait olmayacak.

(Destek ile hesap açılımı sonrasında Apple sayfasından Refund isteyebilirsiniz.)

Hocam size sorularım var, ulaşabileceğim bir yer var mıdır?

5TL vereceğine gitsin yeni hesap açsın diyorum bende. Asıl siz beni anlamıyorsunuz. Halen linç kültürü falan diyorsunuz hocam. Mesela parayı verirse o hesapta kapanırsa ne olacak?
İstiyorsa yeni hesap açsın istiyorsa dediğimi yapsın. Aynı problemi yaşayıp beni çözüme kavuşturan şeyden bahsettim geçtim. İtirazlarla formlarla uğraştım durdum hesap alana kadar. Garantili satış yapmışım da parasını vermiyormuşumcasına hesap sormanın ne manası var? Koyun sürüsü gibi "Beğenmedim" basıp geçmişsiniz. Korkunç.
Nasıl erişeceğim hocam o listeye benim için tek önemli olan takipçiler.
İndirmeyi onayladıktan sonra mailinize verilerinizi size ZIP dosyası olarak iletecekler. ZIP dosyasını herhangi bir yere çıkarıp "followers_and_following" sekmesinden bulabilirsiniz.
Çok kafam karıştı meta’ya mı bağlanayım yoksa itemsatıştan hesap mı alayım ? Eğer güvenilir olup hesap kapanmayacaksa alayım.Olmadı arkadaş hesap açıp bana versin,ban yer miyim ?

Bir yerden hesap satın almayın lütfen, arkadaşların dediğini yapın. Başka da mesaj atmayacağım iyi Sosyal'ler.

Maalesef forum içerisinde sosyal medya paylaşmak yasak, hesap satın almayıp meta desteğine ulaşın.

Aldığınız hesapların e-mail adresi 30 gün içerisinde ilk mail olarak sistemde gözükse de kendi mailiniz hesabın patlaması gibi bir durumda destek sizden ilk maili istediğinde sistemlerinde kendi mailleri gözükmez ilk mail dediğimiz şey hesabın kurulduğu mail adresidir.

En iyisi meta desteğe ulaşın, buradan soru sorabilirsiniz.

İstiyorsa yeni hesap açsın istiyorsa dediğimi yapsın. Aynı problemi yaşayıp beni çözüme kavuşturan şeyden bahsettim geçtim. İtirazlarla formlarla uğraştım durdum hesap alana kadar. Garantili satış yapmışım da parasını vermiyormuşumcasına hesap sormanın ne manası var? Koyun sürüsü gibi "Beğenmedim" basıp geçmişsiniz. Korkunç.

İndirmeyi onayladıktan sonra mailinize verilerinizi size ZIP dosyası olarak iletecekler. ZIP dosyasını herhangi bir yere çıkarıp "followers_and_following" sekmesinden bulabilirsiniz.

Bir yerden hesap satın almayın lütfen, arkadaşların dediğini yapın. Başka da mesaj atmayacağım iyi Sosyal'ler.
Herkesin kendi tercihi bu durum tabii hesap almakta bir sakınca olmaz fakat dediğim gibi bir aksilikte elinizde kalır size de önerim sıfır bir hesap açmanız olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı