Çözüldü Instagram Hesabı kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 1-2 gün önce Instagram hesabım askıya alındı. Birbiriyle hiçbir bağlantısı olmayan arkadaşlarımın da hesapları askıya alındı fakat itiraz edilince açıldı. Bende itiraz ettim nafile, hesabımı kapattılar. Yanında 3-4 tane daha hesabım vardı onlarda askıta alınmış. Çok önemli olmadığı için sadece tek bir hesabı kurtarmaya odaklandım fakat olmadı. Yeni bir hesap açtım ne biriyle konuştum ne de bir şey yaptım o da askıya alındı. IP ban yedim sanırım, tek bir Instagram kullanıyordum artık onu da kullanmıyorum, giremiyorum. Canım sıkıldı bu konuya. Hesap açtıran insanlar var bir tanesi 400 diyor bir tanesi 7 k olur diyor. Ne yapmalıyım? Hesabı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Hocam,ben daha yeni açtığım hesabı 1995 falan yazmıştım bunu da askıya aldılar,kimlik doğrulaması istediler yaş tutmuyor zaten kesin kapatırlar hesabı diye yapmadım askıda bekliyor hala.Kafayı yiyeceğim en sonunda.Yarın arkadaşın telefonundan yapacağım.Yarın detaylı şekilde yardımcı olur musunuz rica etsem ?
Hocam yeni Gmail hesabı açıp evde en az instagramla uğraşan birinden yeni hesap açın. Dediğim gibi açar açmaz hiç istek atmayın. Özellikle takipleşmediğin kişilere hiç mesaj atma. Bu şekil boşta dursun hesap. Yeni hesapları bot sanıp direkt kapatmaya çalışıyorlar.
İstiyorsa yeni hesap açsın istiyorsa dediğimi yapsın. Aynı problemi yaşayıp beni çözüme kavuşturan şeyden bahsettim geçtim. İtirazlarla formlarla uğraştım durdum hesap alana kadar. Garantili satış yapmışım da parasını vermiyormuşumcasına hesap sormanın ne manası var? Koyun sürüsü gibi "Beğenmedim" basıp geçmişsiniz. Korkunç.

İndirmeyi onayladıktan sonra mailinize verilerinizi size ZIP dosyası olarak iletecekler. ZIP dosyasını herhangi bir yere çıkarıp "followers_and_following" sekmesinden bulabilirsiniz.

Bir yerden hesap satın almayın lütfen, arkadaşların dediğini yapın. Başka da mesaj atmayacağım iyi Sosyal'ler.
Hocam verileri indir dedim gmail geldi.Bilgileri indir dediğimde Instagram ana sayfasına atıyor.Nasıl yapacağım ?

Maalesef forum içerisinde sosyal medya paylaşmak yasak, hesap satın almayıp meta desteğine ulaşın.

Aldığınız hesapların e-mail adresi 30 gün içerisinde ilk mail olarak sistemde gözükse de kendi mailiniz hesabın patlaması gibi bir durumda destek sizden ilk maili istediğinde sistemlerinde kendi mailleri gözükmez ilk mail dediğimiz şey hesabın kurulduğu mail adresidir.

En iyisi meta desteğe ulaşın, buradan soru sorabilirsiniz.

Herkesin kendi tercihi bu durum tabii hesap almakta bir sakınca olmaz fakat dediğim gibi bir aksilikte elinizde kalır size de önerim sıfır bir hesap açmanız olacaktır.

Hocam siz şimdi ne öneriyorsunuz 0'dan bir hesap açmak mı? 0'dan hesap açınca IP banım var sanırım hemen askıya alınıyor. Arkadaş hesap açıp bana mı verse? Yoksa meta işine mi gireyim? Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• IMG_2638.jpeg
    IMG_2638.jpeg
    273,8 KB · Görüntüleme: 32
Hocam verileri indir dedim gmail geldi.Bilgileri indir dediğimde Instagram ana sayfasına atıyor.Nasıl yapacağım ?

Hocam siz şimdi ne öneriyorsunuz 0'dan bir hesap açmak mı? 0'dan hesap açınca IP banım var sanırım hemen askıya alınıyor. Arkadaş hesap açıp bana mı verse? Yoksa meta işine mi gireyim? Yardımcı olursanız sevinirim,teşekkür ederim.
Arkadaşınız size açıp verse bile iOS cihaz kullandığınız için herhangi bir root atma işlemi de gerçekleştiremeyiz bu durumdan dolayı yine askıya alınır, dediğim gibi ulaşarak hesabı kısa sürede tekrar aktif edebilirsiniz kimseye ihtiyaç duymadan.

Dün bilgileri indir demiştim hala yok hiç bir şey.
Meta sistemleri genel olarak sorunlu bu durumda hem bilgilerin gelmesi sürebiliyor hemde aldığınız hesaplar bir anda selfie onayına da düşebiliyor bu da ek bilgi olsun.

Belki günlerce, belki aylarca doğrulama kodu alamadığınız için (sistem yollamıyor) hesabınıza selfie onayı atamıyorsunuz.

Arkadaşınız size açıp verse bile iOS cihaz kullandığınız için herhangi bir root atma işlemi de gerçekleştiremeyiz bu durumdan dolayı yine askıya alınır, dediğim gibi ulaşarak hesabı kısa sürede tekrar aktif edebilirsiniz kimseye ihtiyaç duymadan.

Meta sistemleri genel olarak sorunlu bu durumda hem bilgilerin gelmesi sürebiliyor hemde aldığınız hesaplar bir anda selfie onayına da düşebiliyor bu da ek bilgi olsun.

Belki günlerce, belki aylarca doğrulama kodu alamadığınız için (sistem yollamıyor) hesabınıza selfie onayı atamıyorsunuz.
İos cihaz olduğunu nereden anladınız hocam ?

Meta işini bi deneyeceğim hocam.Yardım olursa etiketlerim.

İos cihaz olduğunu nereden anladınız hocam ?

Meta işini bi deneyeceğim hocam.Yardım olursa etiketlerim.
Profilinizde gözüküyor, ek olarak attığınız ss iOS ss'i.

Uzun süredir metaya hakimim ve şöyle söylemek isterim ki Instagram hesabı açıp oradan mavi tik alıp destek açmayın ilgilenmezler çok uzun sürer, Facebook desteği ilgilenecektir hesabınızla.
1752594505774.png

Profilinizde gözüküyor, ek olarak attığınız ss iOS ss'i.

Uzun süredir metaya hakimim ve şöyle söylemek isterim ki Instagram hesabı açıp oradan mavi tik alıp destek açmayın ilgilenmezler çok uzun sürer, Facebook desteği ilgilenecektir hesabınızla.Eki Görüntüle 2535582
Facebook mu ? Hocam şimdi ben Facebook hesabı açmam mı lazım ? Bi daha yazdığınız o yazıyı okuyayım hesap benim için önemliydi çünkü.

Facebook mu ? Hocam şimdi ben Facebook hesabı açmam mı lazım ? Bi daha yazdığınız o yazıyı okuyayım hesap benim için önemliydi çünkü.
Evet, facebook desteği çok daha iyi çalışıyor ek olarak Meta Verified üyesi olmak için 18 yaş üstü olmanız gereklidir.

Buna dayanarak söylüyorum ki: yeni açılmış bir Facebook hesabında Meta Verified henüz aktif olmaz aile bireylerinizin adına alabilir ve sonra iptal edebilirsiniz.

Evet, Facebook desteği çok daha iyi çalışıyor ek olarak Meta Verified üyesi olmak için 18 yaş üstü olmanız gereklidir.

Buna dayanarak söylüyorum ki: Yeni açılmış bir Facebook hesabında Meta Verified henüz aktif olmaz aile bireylerinizin adına alabilir ve sonra iptal edebilirsiniz.

Hocam mesela şimdi varsayalım, annemin face hesabından meta üyeliği aldım. Direkt müşteri hizmetlerine mi bağlanıyorum nasıl oluyor? Hakkınızı helal edin bu benim için bayağı önemli o yüzden soruyorum sürekli

Hocam mesela şimdi varsayalım, annemin face hesabından meta üyeliği aldım. Direkt müşteri hizmetlerine mi bağlanıyorum nasıl oluyor? Hakkınızı helal edin bu benim için bayağı önemli o yüzden soruyorum sürekli
Helal olsun hocam, evet üyeliği satın alıp kimlik doğrulamasını yaptığınızda direkt olarak ayarlar > hesaplar merkezi > meta verified > temsilciye bağlan diyerek bağlanabilirsiniz.

Şartlar şunlardır:

18 yaş üstü bir kimlik ile doğrulama yapılacak,
Ad soyad ve kimlikte ki ad soyad eşleşecek,
Profil de fotoğraf olacak, yüz net bir şekilde görünecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı