Çözüldü Instagram Hesabı kapatıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 1-2 gün önce Instagram hesabım askıya alındı. Birbiriyle hiçbir bağlantısı olmayan arkadaşlarımın da hesapları askıya alındı fakat itiraz edilince açıldı. Bende itiraz ettim nafile, hesabımı kapattılar. Yanında 3-4 tane daha hesabım vardı onlarda askıta alınmış. Çok önemli olmadığı için sadece tek bir hesabı kurtarmaya odaklandım fakat olmadı. Yeni bir hesap açtım ne biriyle konuştum ne de bir şey yaptım o da askıya alındı. IP ban yedim sanırım, tek bir Instagram kullanıyordum artık onu da kullanmıyorum, giremiyorum. Canım sıkıldı bu konuya. Hesap açtıran insanlar var bir tanesi 400 diyor bir tanesi 7 k olur diyor. Ne yapmalıyım? Hesabı nasıl açabilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Hocam yeni Gmail hesabı açıp evde en az instagramla uğraşan birinden yeni hesap açın. Dediğim gibi açar açmaz hiç istek atmayın. Özellikle takipleşmediğin kişilere hiç mesaj atma. Bu şekil boşta dursun hesap. Yeni hesapları bot sanıp direkt kapatmaya çalışıyorlar.

Tamamdır hocam, bu şartlar Facebook hesabı için geçerli değil mi? Face hesabı ile isim aynı olacak, kimlik, yüz falan. Instagram hesabı çünkü benim bilgilerimle kayıt olunmuştu.

Tamamdır hocam, bu şartlar Facebook hesabı için geçerli değil mi? Face hesabı ile isim aynı olacak, kimlik, yüz falan. Instagram hesabı çünkü benim bilgilerimle kayıt olunmuştu.
Evet yeterli olacaktır, direkt olarak hesap bekleme listesinde mi diye kontrol ediniz değilse ve ödeme alıyorsa ilk ay 16.99TL oluyor genelde hemen işinizi halledersiniz.

Evet yeterli olacaktır, direkt olarak hesap bekleme listesinde mi diye kontrol ediniz değilse ve ödeme alıyorsa ilk ay 16.99TL oluyor genelde hemen işinizi halledersiniz.
Hesap baya bi yıldır var hocam,bekleme listesinde değildir değil mi ?

Evet genelde olmuyor, girip bakıp bildirirseniz yardımcı olmak isterim.

Hocam Meta'yı nasıl alacağım? Ayrıca bekleme listesine nasıl bakacağım?

Bu arada, ben telefondan denemiştim. Açıklamada bilgisayar yazıyor. Bilgisayardan Gmail'e girip bilgileri indir mi diyeyim?

Abonelikler kısmından alacağım değil mi ?

Dosya Ekleri

• IMG_2127.png
    111,1 KB · Görüntüleme: 34

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…