Steam Hesabi mi çalınmış?

Destek actim simdi. Hesabi sanirim kurtaracagim kart bilgileri sayesinde.

Yok birsey almadim verdigi linkten
Umarım 50 dolar atmamışsınızdır yaık olur.

Hocam yok odemedim. Allah tan kartta para yoktu.
Şükür. Şöyle bir sıkıntı var kadın steam yetkilisi olsa bölgenizi bilirdi ve discorddan iletişime geçmezdi zaten en baba mail yoluyla ulaşırlardı.

Eski ve epey bariz bir taktik, bu tarz şeyleri önlemek için Discord hesabınızın bağlantılar kısmından Steam profilinizi kaldırın.
Oradan görüp "Bu hesap senin mi?" diye geliyorlar sonra yok efendim ben seni yanlışlıkla raporladım yok efendim seni başkası sandım acil şu kişiye hesabını ver yoksa banlanır falan filan.
Özellikle "Helen" hesabı ile olan konuşmanın özel font ile olması epey güldürdü, yaşınız küçük olduğu için buna inanmanız normal. Bu seferlik tecrübe oldu dersiniz. Umarım hesabınızı en kısa sürede geri alırsınız.
Hatta gerçek bir Valve/Steam yetkilisinin profiline bakarsanız üst tarafta "Valve Çalışanları sizden Steam'de veya başka bir yerde asla kişisel veya hesap bilgilerinizi istemez. Sizi yanlışlıkla bildirdiğini iddia eden herkesi güvenle görmezden gelebilirsiniz - bu sizi yasaklamaz. Steam hesabınızla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa Steam Support adresine gidin." yazdığını görebilirsiniz.
1738431865190.png

Eski ve epey bariz bir taktik, bu tarz şeyleri önlemek için Discord hesabınızın bağlantılar kısmından Steam profilinizi kaldırın.
Oradan görüp "bu hesap senin mi?" diye geliyorlar sonra yok efendim ben seni yanlışlıkla raporladım yok efendim seni başkası sandım acil şu kişiye hesabını ver yoksa banlanır falan filan.
Özellikle "helen" hesabı ile olan konuşmanın özel font ile olması epey güldürdü, yaşınız küçük olduğu için buna inanmanız normal. Bu seferlik tecrübe oldu dersiniz. Umarım hesabınızı en kısa sürede geri alırsınız.
Hatta gerçek bir Valve/Steam yetkilisinin profiline bakarsanız üst tarafta "Valve çalışanları sizden Steam'de veya başka bir yerde asla kişisel veya hesap bilgilerinizi istemez. Sizi yanlışlıkla bildirdiğini iddia eden herkesi güvenle görmezden gelebilirsiniz - bu sizi yasaklamaz. Steam hesabınızla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa Steam Support adresine gidin." yazdığını görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 2413893

Ayda 10 tane geliyor bu mesajlardan hepsini görmezden geliyorum ya 14 yaşında panelci veletler ya da dolandırıcılar oluyor genelde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı