Steam Hesabı nasıl kurtarılır?

• Konuyu başlatan Bar107
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.698
Yeni hesap kurtarma usullerini bilmiyorum ama eskiden hesabınızda ''serial code'' kullanarak aktifleştirdiğiniz bir oyunun serial'ini isteyebiliyorlardı.

Arkadaşlar Steam hesabım çalınmış ve hesap bakiyesi 3 kuruşluk bir şeyi ben almışım gibi gösterip çalınmış. Steam desteğe yazdım ama daha cevap gelmedi. Bakiyemi geri kurtarabilir miyim? Nasıl çalındı anlamadım. Gerçi bütün hesaplarım çalındı. Bilmediğim linke tıklamam. Sosyal medya hesaplarım falan çalınmış öglen fark ettim değiştirdim ama Steam de çalacakları aklıma gelmemişti.

Hiçbir 3. parti siteye hesaplarımla girmem bir tek bu sabah telefondan bir uygulama indirdim ne olduysa ondan sonra oldu. Uyğulamayı da Google Play'den indirdim. Puan harca diye bir şey güvenilir bir infiluzırdan görmüştüm. Nasıl oldu? Anlayan bir anlatsın.
Steam hesabınız çalındıysa, ilk adımınız Steam destek ekibine ileti göndermek olmalıdır. Genellikle 1-2 gün içerisinde geri dönüş yaparlar. İletinizde, telefon numaranızın son 2 hanesini, ödeme yöntemi olarak kullandığınız kartın son 4 hanesini ve hesabınızın ilk e-postasını içeren bir form gönderirler. Bu formu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmanız, hesabınızın size ait olduğunu kanıtlamanıza yardımcı olur. Ardından, Steam destekten yeni bir şifre oluşturmalarını talep edebilirsiniz. Yeni şifre ile hesabınıza giriş yaparak şifreyi değiştirip Steam Guard'ı aktif hale getirirseniz, hesabınızın bir daha çalınması çok daha zor hale gelir. 🛡️🔒"

Merhaba
Arkadaşlar Steam hesabım çalınmış ve hesap bakiyesi 3 kuruşluk bir şeyi ben almışım gibi gösterip çalınmış. Steam desteğe yazdım ama daha cevap gelmedi. Bakiyemi geri kurtarabilir miyim? Nasıl çalındı anlamadım. Gerçi bütün hesaplarım çalındı. Bilmediğim linke tıklamam. Sosyal medya hesaplarım falan çalınmış öglen fark ettim değiştirdim ama Steam de çalacakları aklıma gelmemişti.

Hiçbir 3. parti siteye hesaplarımla girmem bir tek bu sabah telefondan bir uygulama indirdim ne olduysa ondan sonra oldu. Uyğulamayı da Google Play'den indirdim. Puan harca diye bir şey güvenilir bir infiluzırdan görmüştüm. Nasıl oldu? Anlayan bir anlatsın.
Merhaba konu sahibi. Steam hesabının çalınmış. Steam ile iletişime geçin en kısa zamanda cevap yazacaklar. Steamden hesabını geri alma talepde bulun.

Yeni hesap kurtarma usullerini bilmiyorum ama eskiden hesabınızda "Serial code" kullanarak aktifleştirdiğiniz bir oyunun Serial'ini isteyebiliyorlardı.

Hesap çalınmış ama sifre falan değişmemiş. Adam kendinde olan bir itemi satışa çıkarmış beni de aldı gösterip Steam cüzdanı boşaltmış. Yani 700 bakiye vardı çalmış. İtemide bana sattı gözüküyor. Lakin akıl var mantık var dünyanın hiçbir ticarettinde kara para aklamıyorsan 10 liralık şeye 10.000 TL vermezsin. Her şey gayet açık ama Steam ne diyecek bilmiyorum.

Steam hesabınız çalındıysa, ilk adımınız Steam destek ekibine ileti göndermek olmalıdır. Genellikle 1-2 gün içerisinde geri dönüş yaparlar. İletinizde, telefon numaranızın son 2 hanesini, ödeme yöntemi olarak kullandığınız kartın son 4 hanesini ve hesabınızın ilk e-postasını içeren bir form gönderirler. Bu formu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurmanız, hesabınızın size ait olduğunu kanıtlamanıza yardımcı olur. Ardından, Steam destekten yeni bir şifre oluşturmalarını talep edebilirsiniz. Yeni şifre ile hesabınıza giriş yaparak şifreyi değiştirip Steam Guard'ı aktif hale getirirseniz, hesabınızın bir daha çalınması çok daha zor hale gelir. 🛡️🔒"

Steam hesabım zaten Steam Guard'lı idi. Bir şekilde telefonumdan bütğn hesapları çekmiş olması lazım yani telefonum da yazılım olması lazım lakin 3. parti bir uygulama yok hiçbir zaman olmadı indirmedim. Bilmedigim bir link siteye girmem girmedim. Tek seçenek Wi-Fi kulaklık kullandıgım için blutot ile telefonlar yan yana iken bulaştırması ki onda bile bir şekilde belli olmalıydı şaşkınım şu an. Steam veya parasındada değilim. Telefonumun veya bütğn hesaplarımın güvenliginden şuphe ediyor korkuyorum çünkü bütün sosyal medya hesaplarımı vs çalmış tek Steam değil yani çalmış lakin hiçbirinin sifresini değiştirmemiş hepsinin sifresini ben değiştirdim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı