Steam hesabı ne kadar eder?

berat_sari0

Hectopat
Daha fazla  
Hepinize hayırlı ramazanlar. Biraz para ihtiyacım olduğu için Steam hesabımı elden çıkarmak istiyorum. Sizce güncel fiyatı ne kadar eder? Bir iki siteye ilan koydum fakat çok az yazan oldu.

CS2 seçkin ve Rust 3200 saat 67 tane Twitch dropu mevcut hesapta. Diğer oyunlar pek oynanmadı.

Dosya Ekleri

• db.png
    db.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 132
  • ssss.png
    ssss.png
    391,6 KB · Görüntüleme: 118
  • Steam 24.03.2025 00_03_44.png
    Steam 24.03.2025 00_03_44.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 124
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepinize hayırlı ramazanlar. Biraz para ihtiyacım olduğu için Steam hesabımı elden çıkarmak istiyorum. Sizce güncel fiyatı ne kadar eder? Bir iki siteye ilan koydum fakat çok az yazan oldu.

CS2 seçkin ve Rust 3200 saat 67 tane Twitch dropu mevcut hesapta. Diğer oyunlar pek oynanmadı.

Fazla rust saatli hesap alımı isteyenler alabilir onun dışında hesap satın alımı için alan olur mu bilmiyorum hocam.
Şu haliyle en az 3-4K diyelim.

Fazla Rust saatli hesap alımı isteyenler alabilir onun dışında hesap satın alımı için alan olur mu bilmiyorum hocam.
Şu haliyle en az 3-4K diyelim.

3-4K etmez hesaplar değersizdir anca Max %10'u geri alır kimse hesap satın almaz kolay geriye alınabiliyor.

Şimdi fark ettim bayağı yüksek yazmışım.

O hesap Max 150TL eder az gibi görülüyor ama alacak enayi çok azdır hesap kolay geri alınabiliyorken 150TL bile fazla.

O hesap Max 150TL eder az gibi görülüyor ama alacak enayi çok azdır hesap kolay geri alınabiliyorken 150TL bile fazla.
Hocam peki aracı sitelere ne diyorsunuz olası bir dolandırıcılıkta dava hakkı bulunuyor zaten o kafada bir insan değilim ama güvenmemek herkesin hakkı tabi nerden bilecek ne huyda olduğumu

Para etmiyor hocam kimse oyun oynamak için hesap almıyor artı çok kolay geri çekilebiliyor.

Ayrıca hesabın rustclash.com da 300 referans kullanıcısı var daha artıyor da çünkü site açıldığı gün kendi referans kodumu sitenin alan adı olan clashgg yaptım bunun sayesinde 2024 te 1000 dolar komisyon aldım kısacası site kendi reklamını yapmaya devam ettiği sürece kodu kullanan herkesten para yatırımlarında ve oynamalarında komisyon alıyorum hesapla ilgilenen varsa bunu da düşünebilir(sitedeki hesaba sadece bu steam hesabından girebiliyorsunuz)

Dosya Ekleri

• rst.png
    rst.png
    699,2 KB · Görüntüleme: 90

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı