Steam hesabı ne kadar eder?

Bence 500'den kapı açabilirsin almak isteyen zaten pazarlık edecektir.

Oyunların ederine bakılırsa dediğiniz fiyat belki düşünülebilir fakat geçen hafta sitede gelen para var mı diye kontrol ettiğimde hesaba 32 dolar gelmişti hocam hesabı değerli kılan şey bu benim için bu işlerden anlayan birisi varsa pazarlık edebiliriz.

Oyunların ederine bakılırsa dediğiniz fiyat belki düşünülebilir fakat geçen hafta sitede gelen para var mı diye kontrol ettiğimde hesaba 32 dolar gelmişti hocam hesabı değerli kılan şey bu benim için bu işlerden anlayan birisi varsa pazarlık edebiliriz.

Bu da mantıklı 1K yazın bence

Düzeltmek için söylüyorum hesapta 32 dolar bakiye yok siteden gelen paraları kendi banka hesabıma çekiyorum genelde steama skin olarak aktarmıyorum. Gelen paranın bi kesinliği yok 2-3 hafta max 5 dolar da gelebilir bir günde 100 dolar da(geldiği için söylüyorum)

Hayır 150 bile fazla.
Hiç satış yapmadın galiba Prime hesap ise minimum 400-500 civarına koyabilir ve çokta hızlı satar.
Belki diğer oyunlar alacak kişi oynamayacağı için değersiz gelebilir ama sırf prime hesap ve birkaç madalya ek olarak biraz oyun süresi o hesabın çok rahatça 500 ve daha fazlasına satılmasını sağlar.

Hiç satış yapmadın galiba Prime hesap ise minimum 400-500 civarına koyabilir ve çok da hızlı satar.
Belki diğer oyunlar alacak kişi oynamayacağı için değersiz gelebilir ama sırf Prime hesap ve birkaç madalya ek olarak biraz oyun süresi o hesabın çok rahatça 500 ve daha fazlasına satılmasını sağlar.

Hesap kolay geri alınabiliyorken o kadar para vermek enayilik olur alıcı dolandırıldıgında dava da edemez 2 taraf suçlu olur.

Millet hesapları bu kadar kolay alabiliyorken yüksek fiyatlara satılmaz. Offline hesap olarak sat birden fazla kişiye diyeceğim hesabında seçkin var o sıkıntı çıkartır başın ağrır. Hiç satma geç buradan eline geçecek para 1 zurna parası bile etmez.

Hesap kolay geri alınabiliyorken o kadar para vermek enayilik olur alıcı dolandırıldıgında dava da edemez 2 taraf suçlu olur.
Hesap geri alma işi doğru fakat zaten insanlar alım yaparken genelde başarılı işlemi çok kişilerden alıyor böylece o ihtimal zaten eleniyor herkes ekmeğinde.
Tabi her zaman dolandırıcılar olacak ama riske değecek paralar sonuçta.

Ben arkadaşa şunu diyorum bak hesabını herhangi bir sitede 600Tl'ye koy bir süre sonra satışı yaparsın.

Hesap geri alma işi doğru fakat zaten insanlar alım yaparken genelde başarılı işlemi çok kişilerden alıyor böylece o ihtimal zaten eleniyor herkes ekmeğinde.
Tabi her zaman dolandırıcılar olacak ama riske değecek paralar sonuçta.

Ben arkadaşa şunu diyorum bak hesabını herhangi bir sitede 600Tl'ye koy bir süre sonra satışı yaparsın.
3k dan aşşağı düşünmüyorum hocam 600 tl çerez parası inanın ki 3k bile inanılmaz az bir değer benim için fakat öğrenciyim çok ihtiyacım olduğu için gözden çıkarmak zorundayım tekliflere açığım. Bu arada vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim hocam cansınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı