Steam hesabı ne kadar eder?

Steam hesabı satışı yasak ve 1 mesaj ile geri alınabiliyor. Steam hesapları para etmez. Aklı başında olan bir kişiye 100 TL'ye bile satamazsınız.

Bu arada anlamadığım tek şey insanlar neden bu kadar ucuz düşünüyor yoksa ben mi çok cahilim bu online bi hesap cs olsun rust olsun satın alınamayacak değerde rozet ve skinler var bunun yanında değeri yüksek birkaç oyun daha var 150 tl bile fazla denmesini hiç anlayamadım.

Steam hesabı satışı yasak ve 1 mesaj ile geri alınabiliyor. Steam hesapları para etmez. Aklı başında olan bir kişiye 100 TL'ye bile satamazsınız.
Aracılar bunun güvenini sağlayamıyor mu peki?

Söylüyorum anlamıyorlar sözde aklıyla 3K'a satacakmış 100TL'e satabilse bile şükretmeli.

Bu arada anlamadığım tek şey insanlar neden bu kadar ucuz düşünüyor yoksa ben mi çok cahilim bu online bi hesap cs olsun rust olsun satın alınamayacak değerde rozet ve skinler var bunun yanında değeri yüksek birkaç oyun daha var 150 tl bile fazla denmesini hiç anlayamadım.

Aracılar bunun güvenini sağlayamıyor mu peki?
3000' e satmayı düşünme bile fakat emin ol 600-700 gibi fiyatlara çok rahat satacaksın kesinlikle 100-200 gibi saçma sapan fiyatlara koyma.

Yüksek fiyata koymayı deneyin. Yavaş yavaş düşürün. Satılmadığında anlayacaksınız zaten insanların neden bunları dediğini.

3000'e satmayı düşünme bile fakat emin ol 600-700 gibi fiyatlara çok rahat satacaksın kesinlikle 100-200 gibi saçma sapan fiyatlara koyma.

Sağ olun hocam fikriniz için forumda değildim bir süre bakamadım 2K ya bir alıcı oldu fakat vermedim bakalım üstü çıkmazsa 2.5k ya falan vereceğim muhtemelen bir arkadaşa.

Sağ olun hocam fikriniz için forumda değildim bir süre bakamadım 2K ya bir alıcı oldu fakat vermedim bakalım üstü çıkmazsa 2.5k ya falan vereceğim muhtemelen bir arkadaşa.
Çok güzel fiyat yakalamışsın şahsen bu fiyatlara satılabileceğine inancım sıfırdı fakat senin adına sevindim mükemmel olmuş.
Zaten her zaman dediğim gibi nasıl geri alındığı önemli değil sırf prime hesap olması bile o hesabı 600tl değerinde ediyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı