Steam Hesabım çalındı

claretredblack

Hectopat
Daha fazla  
Daha 2 saat önce hesaptaydım. Bilgisayara format attım. Steam'i kurdum, şifremi de doğru girdim, hesaba giriş yapamadım. Ardından destek talebi oluşturdum ve şöyle yazdım.

Kullanılan ilk e-posta: C***k@g***m
Hesapta kullanılan telefon numarası: ******9839
Kart türü: ****
Kartın son 4 hanesi: ****
Kart üzerindeki isim: *********************ekin
Steam hesabımın mailini ve şifresini değiştirdiler hesabıma erişim sağlayamıyorum. Daha yaklaşık 2.5 hafta önce 274 TL'ye CS:GO almıştım. Daha bugün girmiştim hesabıma yeni çalındı, e-posta adresi ve şifrem değiştirilmiş mailime bilgi kodu da gelmedi. Hesabımı geri almama yardımcı olur musunuz benim olduğunu kanıtlayabilirim.

17 haz @ 0:34 tarihindeki mesajınız | 1 dakika önce.

CS:GO'yu aldığım kartın CVV'si ***.
Hesabım şu anda çevirimiçi bir şey olmadan geri almak istiyorum
Eklenen dosyalar: 4444444.jpg

Hesabımı geri alabilir miyim?

Daha 2 saat önce hesaptaydım. Bilgisayara format attım. Steam'i kurdum, şifremi de doğru girdim, hesaba giriş yapamadım. Ardından destek talebi oluşturdum ve şöyle yazdım.

Hesabı satın almadıysanız, gerçekten size aitse evet. İyi şanslar dude..

Diğer arkadaşın dediği gibi hesap hep sizinse yani satın almadıysanız alırsınız. Ancak merak ettiğim olay nasıl çalındı?

Hesabı satın almadıysanız, gerçekten size aitse evet. İyi şanslar dude..
Evet bana ait yaklaşık 2.5 3 hafta önce açtım açtığım gün CSGO'yu almıştım 274 TL'ye destek talebinde de belirttim şu anda hesabı çalan kişi CSGO oynuyor

Diğer arkadaşın dediği gibi hesap hep sizinse yani satın almadıysanız alırsınız. Ancak merak ettiğim olay nasıl çalındı?
Virüslü dosya indirdim sanırım bilgisayara test amaçlı .exe dosyaları kurup format atıyordum o yüzden olmuş olabilir

Evet bana ait yaklaşık 2.5 3 hafta önce açtım açtığım gün CS:GO'yu almıştım 274 TL'ye destek talebinde de belirttim şu anda hesabı çalan kişi CS:GO oynuyor.

Virüslü dosya indirdim sanırım bilgisayara test amaçlı .exe dosyaları kurup format atıyordum o yüzden olmuş olabilir.

Tahmin etmiştim. Dikkat etmek lazım.

Evet bana ait yaklaşık 2.5 3 hafta önce açtım açtığım gün CSGO'yu almıştım 274 TL'ye destek talebinde de belirttim şu anda hesabı çalan kişi CSGO oynuyor

Virüslü dosya indirdim sanırım bilgisayara test amaçlı .exe dosyaları kurup format atıyordum o yüzden olmuş olabilir
Hep CS oynayanlarda bu çalınma olayları oluyor sanki. Neden olabilir?

Evet bana ait yaklaşık 2.5 3 hafta önce açtım açtığım gün CS:GO'yu almıştım 274 TL'ye destek talebinde de belirttim şu anda hesabı çalan kişi CS:GO oynuyor

Keşke VirtualBox kullanaydın testin cezası agır olmuş

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı