Gayet makul bir kötüleme bence.Hocam abartacak derecede kötülemiyorum. Berbat bir hesap.
Hocam merakımdan soruyorum. Popüler kültür ögeleri hangisi?Kötü. Popüler kültür öğesi veya belirtileri var.
Şahsi fikrim steam bir sosyal medya ve bu durum steamin bir karakteri olacağı yönünde. Yani şunu demeye çalışıyorum: Steamı öyle abuk subuk kullanan ya da saçma salak profil resmi koyup bir o kadar da saçma isimler olan steam hesapları bana mantıklı gelmiyor ve ciddiye de alamıyorum.
Yani herkesin zevki kendi ama ben daha çok steam hesabımın beni yansıtan öğelerle doldurmayı, pp resmi koymayı ve bunlara uygun bir nick seçmeyi daha doğru buluyorum.
Sen tahmin et. Sence popüler kültür öğesi olan ya da ona yakın olan ne var ?Hocam merakımdan soruyorum. Popüler kültür ögeleri hangisi?
Hocam aslında bir nevi haklısınız. Şu LoL'deki troll nicklerden sonra çoğaldı bunlar. Fotoğraf kısmına bişey diyemeyeceğim. Artık komik bir profil mi oluşturmaya çalışmış arkadaş onu bilemeyeceğim.Sen tahmin et. Sence popüler kültür öğesi olan ya da ona yakın olan ne var ?
Genelleme yapmak yanlış olur ancak genelde bu tür steam hesapları aşırıgı gergin ve küfürbaz tarzda oluyor. Özellikle cs oynayan bilir. Yanınıza böyle bir nickle ya da pp resmi ile biri geldiğinde anlıyorsunuz ki o kişi bu maçı trolleyecek ya da paso dini,milli değerlere küfredecek..Hocam aslında bir nevi haklısınız. Şu LoL'deki troll nicklerden sonra çoğaldı bunlar. Fotoğraf kısmına bişey diyemeyeceğim. Artık komik bir profil mi oluşturmaya çalışmış arkadaş onu bilemeyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.