Steam Hesabım nasıl?

Sade kalmış gibi geldi bana. Yine de güzel.

Steam hesabıma kaç puan verirsiniz? Hem oyunlar bakımından hem de görünüş bakımından. Önerebileceğiniz oyun varsa da yazabilirsiniz, teşekkürler şimdiden.

Baya hoşuma gitti, beğendim.

Steam Community :: Lejant siz ne düşünüyorsunuz?

Steam Community :: noxzera

Benim hesapta hiç oyun yok yaz indirimini de kaçırdım. 🥲 Yakında yavaş yavaş kütüphaneyi doldurmaya başlayacağım güzel oyun önerilerinize açığım.
hesabın güzel öncelikle. Yakuza serisinden bir oyunun yoksa Yakuza 0 alıp hikayeye başlangıç yapabilirsin. 14 Temmuza kadar indirimi devam ediyor. Kesinlikle mükemmel yapımlardan biri. Hem ciddi hem de komiklik sınırını iyi koruyan bir oyun.

Edit: şimdi baktım indirimi erken bitmiş ama diğer yakuza oyunlarının indirimi devam ediyor

hesabın güzel öncelikle. Yakuza serisinden bir oyunun yoksa Yakuza 0 alıp hikayeye başlangıç yapabilirsin. 14 Temmuza kadar indirimi devam ediyor. Kesinlikle mükemmel yapımlardan biri. Hem ciddi hem de komiklik sınırını iyi koruyan bir oyun.
Lisedeyken sınıf arkadaşım Yakuza serisinden bir oyunu oynuyordu, her ne kadar onun yaptığı şey aynı yerlere git gel yapıp aynı bölümü oynamak olsa da onu izlerken oyunun eğlenceli olduğunu düşünmüştüm. Kesinlikle değenlendireceğim teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Lisedeyken sınıf arkadaşım Yakuza serisinden bir oyunu oynuyordu, her ne kadar onun yaptığı şey aynı yerlere git gel yapıp aynı bölümü oynamak olsa da onu izlerken oyunun eğlenceli olduğunu düşünmüştüm. Kesinlikle değenlendireceğim teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Yan hikayeler olsun, ana görev olsun cidden çok güzel. Biraz A noktasından B noktası gitme oyunu olabiliyor ama oyunun kötü olduğu anlamına gelmiyor kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı