Steam Hesabım ne kadar eder?

Yer
Muğla
https://steamcommunity.com/id/_Roselle0/

envanter.png

Uzun süredir ara sıra takıldığım bu hesabı satmak istiyorum fakat aklımda çok fikir yok hesap satışları daha önce yaptım. Yabancı biri sayesinde 50 dolara satmıştım fakat bu hesap biraz dolu ondan dolayı ne kadar yapabilir emin değilim. Steam calculator pek gerçekçi fiyat vermiyor ondan dolayı fikirlerinize açığım yabancı bir Reddit sayfasında 380 dolar veririm dedi adamın biri fakat güvenemedim.
Ana hesabım değil 2.yan hesabımdır bu arada.

Hesap yerine itemleri ayrı ayrı sat derim hocam ben. Hesap almakla itemi kendi hesabına almak aynı şey değil. İtemleri ayrı ayrı sattığında çok daha fazla kâr edersin ve daha hızlı satış yaparsın. Öte yandan oyunlar ise çok para etmiyor. Mesela RDR2 baktığında 1150TL fakat değerlendirirken en düşük fiyatlarına bakman lazım. Yani 100TL civarı.

Eskiden aliniyordu diye hatirliyorum politikalari falan mi?

Hesap alım satımı her zaman yasaktı ve hala yasak. Yine de başkalarına para karşılığı hesap erişimi verebilirsin. Satarsın demiyorum çünkü adama hesabı verdikten sonra hesabı tekrar kurtarmak çok kolay. Bu yüzden dolayı kimse bu riske girip fazla para vermek istemez.

Hesap yerine itemleri ayrı ayrı sat derim hocam ben. Hesap almakla itemi kendi hesabına almak aynı şey değil. İtemleri ayrı ayrı sattığında çok daha fazla kâr edersin ve daha hızlı satış yaparsın. Öte yandan oyunlar ise çok para etmiyor. Mesela RDR2 baktığında 1150TL fakat değerlendirirken en düşük fiyatlarına bakman lazım. Yani 100TL civarı.

Hesabın Max ederi 100TL.

Hesabın Max ederi 100TL.

Tamamda sadece cüzdanda 1500 TL para var bu hesabın değeri 100 TL ise diğer hesapları bedavamı satsın millet. Bu nasıl düşünce kullanmadığım için satmak istiyorum ki zaten türklerden alan biri çıkmaz nedeni çok beleşçi bir milletiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı